DAGENS

2010-09-30 @ 14:52:40


Idag har jag på mig; Gråa tröjan - Vero moda,  Svarta tröjan - Gina tricot och strumpbyxorna från H&M!



Är så hiimla trött idag och jag har ingen aning om varför... Ska träna kickboxning klockan 7 och hoppas verkligen på att jag piggnar till så jag inte glömmer garden och får en smäll!

Träning idag igen!

2010-09-29 @ 13:11:04

Sov ända fram till klockan kvart över 12 idag, ibland har man det bra... Drömde den sjukaste drömmen idag om hur mina kompisar traschade guldfynd för att det var så jävla fulla?.. Wierd dröm.

Snart ska jag dra mig till gymmet och träna armar och mage och senare blir det väl att dega framför tv:n och hoppas att det kommer något roligt program jag kan se på! Ska även kolla om det är body pump idag så kan jag träna två gånger som jag har gjort hela veckan! Har typ blivit besatt av att träna, tycker det är så hiiimla skönt! Hörs senare :)

Träningen ger resultat!

2010-09-28 @ 22:03:50

Idag har jag tränat två gånger igen! Körde först ett pass i gymmet sen körde jag afropower dance! Rikigt kul! Känner att jag mår bätre och får ett mycket bättre självförtroende när jag tränar! Håller mig frisk och känner träningsvärken vilket gör mig väligt motiverad! Imorgon ska jag träna lite armar och mage sen blir det nog ett pump pass! Hoppas ni har haft en bra dag idag!

ÄR FÖRBANNA FÖR ATT DJURGÅREN FÖRLORADE.... Men får iaf lägga mig och mysa med min pojkvän!

Dagens :)

2010-09-27 @ 17:25:46

Glömde uppdatera i lördags vad jag hade på mig! Här får ni se vad jag hade på mig och hur frisyren såg ut, hade ingen bättre hel bild, sorry....


TVÄTT :)

2010-09-27 @ 13:56:26

Håller på att tvätta förtillfället! Första gången som jag är nere och tvättar själv i tvättstugan! :)
Idag blir det även två pass jag ska köra på gymmet, nämligen body step och sen poweryoga med syrran! Ska bli riktigt kul eftersom att jag är så dålig på olika koordinationer, men jag lär fixa det! ;D

Ska börja röra mig neråt och vika lite tvätt nu, vi hörs senare :D

Bakis, jobba, sooova!

2010-09-26 @ 23:30:45

Oj oj oj... Jag kan ju säga att jag mår som jag förtjänar idag! En riktigt rolig kväll igår, laddar upp bilder så småning om! Fick äntligen chansen att ha på mig min klänning som jag nyligen köpte från Nelly.com!
Firade min underbara vän Maria igår, och jag kan säga att jag drack lite för mycket igår..
Efter ett antal samtal från syster så begav jag mig upp till centrum för att äta frukost/lunch med henne. Tråkigt nog var thaigrytan som jag ställt in mig på slut så jag valde en köttfärspaj som smakade ägg, vilket inte alls var gått!

Nu har jag precis jobbat på Texas long horn och är suuuuper trött, ska gå och lägga mig snart! Pojkvännen är tråkigt nog hemma hos sig..

Äntligen har jag tatuerat mig!

2010-09-24 @ 16:00:50

Har i över ett och ett halvt år velat tatuera in texten "The darkness doens't have any answers" och har nu äntligen tatuerat in den på ryggraden! Fixade tatueringen igår och fick göra den väldigt billigt av min kompis Filip! Jag är riktigt nöjd och hoppas att den hinner läka till jag åker till Thailand! :)

ÄLSKAR DEN <3

Stressig dag idag...

2010-09-23 @ 23:04:20

Hejhej, idag har jag inte gjort något annat än att stressa... Jag vaknade av att min käre mor ringde mig och ville att jag skulle köpa en ny mobil till henne eftersom att de hade något special erbjudande i farsta.. När jag väl kom dit var jag tvungen och stå i en lång kö, som tog cirka 1 timma, bara för att få reda på att mobilen redan var slut.. Jag blir så trött..

Efter mobil insidenten drog jag förbi Nadia's jobb och fikade lite med henne innan jag begav mig hem. När jag kom hem insåg jag att jag hade cirka 30 minuter att göra mig i ordning vilket jag förstod att jag aldrig skulle hinna.. Fick min underbara vänn Cissi att komma med sushi hem till mig istället för att jag skulle stressa upp dit..

Mitt andra uppdrag var att jag skulle åka in till stan och kolla på massa rappare som hade ett release party för sitt album/skiva.. Men de enda jag tyckte var bra var mofeta..
Nu blir det en varm dusch med käre pojkvännen sen blir det sooova.. En riktigt rolig helg att se fram emot! :D

Kära looken idag.. Orkade inte ha på mig något speciellt..


Välkommen till min nya blogg!

2010-09-23 @ 22:51:59