Midsommar & P&L!!

2011-06-23 @ 01:53:29

Jahaapp, då åker man imorgonbitti till Dalarna för att fira midsommar med familj och vänner och sedan blir det P&L med underbara vänner!!
Packade idag för båda resorna och jag har ingen aning om jag har fått med mig allt.. Shit, måste köpa med mig så mycket annat skit som man bara kan slänga efter festivalen..
Aja, ni kanske får en uppdatering i veckan men det blir att se!! Kommer lämna iPhonen hemma eftersom att jag inte vill att det ska bli snodd eller gå sönder!!

Sandra Wikström!! :)

2011-06-20 @ 20:25:12
Åh, kom precis till uppsala där kära Sandra bor!! Haha, är fan inte van med att det är så jävla många cyklister överallt!! Man måste fan se upp på vilken sida av gångvägen man går på, annars kan man bli överkörd!
Man kan säga att vi har haft en otrolig tur idag, jag och Sandra. När jag kom hit var det strålande sol och riktigt varmt, sen så cyklade vi till centrum och åt kebab, vilket var en av det godaste jag ätit. Sedan så skulle vi skynda oss till ica eftersom att molnen blev allt mörkare då en tråkig incident hände.. Sandra's plånbok öppnade sig och pengarna försvann från plånboken... Men eftersom att vi har sån tur så kom en tant in till oss när vi var på ica och gav tillbaka pengarna!! Sån tur har man inte i vanliga fall! Men det har vi! :)
Nu när vi precis kom hem så börjar det spöööö regna!! Ibland har man bara allt tur!! Aja, nu blir det fruktsallad med kesella, euroshop energidryck och massa kexchoklad!! MUMSS!!!

Fuck you

2011-06-19 @ 12:42:17

Trött så jag kunde dö!!

2011-06-18 @ 10:03:50

Fyfan, jag tror ingen förstår hur trött jag är just nu!! Jag är så trött att jag kunde dö, så illa är det! Var ute hos Micha igår och drack massa öl och vin med fina människor och det slutade med nattdopp och bastu!! Otroligt skönt i vattnet men vissa av "mesarna" tyckte att det var lite för kallt att bada, men inte jag!
Ligger i sängen nu och försöker kravla mig till köksbordet där frukosten står och väntar, men det är inte lätt måste jag medge.

Har någon något knep på hur man inte är så jävla trött.. Kommer ju dö idag när jag ska busa hela dagen med alla fina människor! Aja, kan inte avslöja vad jag ska göra idag men kommer med uppdatering imorgon!!

Fan sov två timmar idag eftersom att två klunsar klampa in vid sex i morse och skulle börja jävlas och låtsas snarka.. Haha!!

Mån - Torsdag

2011-06-17 @ 00:03:36

Yes, då var jag här igen framför datan och klockan närmar sig midnatt! Kan säga att jag har haft en vecka fylld med massa skoj och bus och dessutom massa shopping!!
Är inte jättepigg idag efter två flaskor vin och öl från gårdagen men kan säga att jag blivit omhändertagen iaf!!

Orkar tyvärr inte berätta allt skoj jag gjort de senaste dagarna så det blir bara bild update, så "en bild förklarar mer än 1000 ord" !!

Helgen är över!!

2011-06-12 @ 22:51:22

Yes, har kommit till höjdpunkten av dagen.. Nämligen: Läggdags, vilket innebär att helgen äntligen är över. Haha, det är helt sjukt att den där meningen kommer från mig men det är verkligen sant. Har jobbat både i lördags och idag och det har varit sjukt långa dagar med OTROLIGT varmt väder måste jag säga. I lördags var det ingen lek.. Hur varmt får det bli egentligen? Inte för att jag klagar men herregud!!

Hade dock en riktigt trevlig fredag med Ellinor, då vi låg på Gålö hela dagen och gassa och badade i det otroligt kalla vattnet! Sen var jag även på Patricks mottagning där det var riktigt kul! Självklart hade jag bästa vännen Johanny med mig som vanligt!

Aja, det var helgens summering, kom precis hem från en promenix med fina Emma som fick vara med en otroligt jobbig och känslig Louise! (undra varför??) Men hoppas att hon överlevde..




Äckliga myror som ville åt min juice!!

DAGENS

2011-06-09 @ 15:31:16

Jobb idag men hann med lite solande iaf med min kära barndomsvän Ellinor Huss och hennes kusin Adam! Fan vilket skönt väder det är idag, tänkte göra min dag ännu somrigare och sätta på mig en klänning som jag köpte förra året. Lite blommor och ganska färgglad måste jag säga men jag gillart!

Dagens/träningsdagens !!

2011-06-08 @ 21:26:32

Kom precis hem från konserten och är lite missnöjd med tanke på att hon jag skulle se inte var med på grund av att hon skulle "packa" till sin klassresa!! Inte okej lilla fröken.. Men annars var det väldigt roligt, fick iaf se Becca där! Ska ut och träffa en polare nu, kanske blir lite basket eller något annat kul!

Dagens träningskläder, riktigt snabba måste jag säga!!



Dagens klädsel är:
Vit tröja - H&M, Shorts - Cubus, Jacka - Ginatricot

En ledig onsdag!!

2011-06-08 @ 15:29:01

Äntligen håller det på att spricka upp men måste tillägga att det var jävligt skönt att vakna till regn imorse!! Riktigt skönt att inte behöva känna att man måste utnyttja dagen till max utan att man kan åka och träna klockan ett utan att missa ett otroligt bra väder..

Idag ska jag åka och kolla på mina söta små "systrar" som ska sjunga på ribby skolan! Det kommer göra ett otroligt bra sjungande tror jag!! Men först blir det nog en dusch och sen ska jag få i mig något att äta..

På tala om köttbullar så köpte jag världens godaste parfym idag av replay!! Det som gör mig super lycklig är att jag  lyckades fynda den på en liten affär så den kosta bara 188 kr.. Är otroligt nööjd över mitt köp..
Snart är det även Peace&love med johanny!! Måste köpa in stövlar så jag har något att gå runt i om det regnar!! Man vill ju inte skita ner sina fina vita skor, tror till och med att jag lämnar tygskorna hemma!! Aja ni får en senare uppdatering om vad jag har på mig idag! :)

En bra tisdag!!

2011-06-08 @ 00:51:11

Tjeeena allihopa!! Hoppas alla mår finnemangen idag, det gör iaf jag..
Kom precis hem från bio besök på filmstaden söder, där jag titta på fast & furious med Johanny och Pauly!! Måste säga att den var jättebra och hade riktigt snygga människor i filmen.


Väldigt karismatisk bild på oss, eller vad säger ni??

Har även legat ute och solat idag och jag kan tillägga att jag har bränt mig i ansiktet och på min mage så det är ganska varmt förtillfället..


Helt underbart!!

Får se om jag vågar mig ut i solen imorgon eller om mina ögonlock sviker mig.. Hoppas de känns bra imorgon!!

Efterfest??

2011-06-06 @ 04:35:27

Halloj alla fina!! Jag måste bara säga att jag mår underbart bra idag, kom dock precis hem från "bigbrothers efterfest" som var lite sådär måste jag säga. Tur att jag inte drack för drinkarna var skit dyra och jättesvåra att få tag på. De måste tjänat massa pengar på det. Dessutom fick jag massa dryck och skit på mina kläder så måste säga att jag inte var allt för glad. Men däremot var det trevliga människor och bra musik att dansa till så jag är ganska nöjd ändå!!



Ett stort tack till Johanna som inte drack och körde bil idag!! Hade inte orkat åka hem annars!

Work work!!

2011-06-05 @ 00:30:41

Haha, känner att jag bara börjar bli sämre och sämre på det här med att skriva inlägg.. Men jag lovar att nästa vecka kommer jag bli mycket bättre. Har jobbat massa långpannor den här veckan så har inte riktigt hunnit med att skriva något. Eller det har inte funnits så mycket att skriva om, om jag säger så !!

Sitter här i sängen efter ett 12 timmars pass och känner mig alldeles urtrött!! Har världens träningsvärk i benen och magen och förstår inte riktigt hur jag ska klara dagen imorgon? Några förslag??

Idag firar vi tre år på texas och önskar att jag kunde följa med mina fina kollegor idag och dricka lite och bli bra full men icke icke.. Istället blir det sovtime och jobbdags imorgon!! Jag måste bara säga att jag har världens bästa mamma som kom och hämta mig på jobbet idag för att jag inte skulle behöva åka kommunalt hem och sova mindre.. Måste även tillägga att hon körde från Dalarna idag, så hon var nog inte så jättesugen på att hämta mig!! Men hon gjorde det ändå!! Tack världens finaste mamma!!!