Off we go!

2011-07-30 @ 11:45:55
Ligger i soffan hemma hos Fredrik i rotebro. Vi ska nämligen åka till täby snart och sjunga på ett bröllop. Kan säga att jag är lite nervös eftersom att jag har varit hes nu i snart en månad i sträck.. Så jag vet inte riktigt hur det här kommer sluta... Ska sjunga "du är allt" och "everything".

Efter bröllopet blir det jobb igen på texas! Riktigt skön dag att tjäna lite pengar på.. Får se sedan vad det blir men tror att jag ska hem och sova eftersom att jag öppnar på söndag, så jag skulle ändå inte kunna vara ute så länge..

Aja, hörs senare, önska mig lycka till och håll tummarna nu!

Alla mina låtar

2011-07-29 @ 02:41:56
Hörde på vägen in till stan
Fast ingen fatta, fatta jag
En Woody Allen-tragedi
Där du är krossad och jag går fri
Du är krossad och jag går fri

Du borde ta dina ord tillbaks
För alla glömmer men inte jag
Ser oss i smyg hålla hand i en taxibil
Ser varje bild utan att jag vill
Och allt jag skriver blir samma skit

Fastän jag börjar från början
Så vill du aldrig släppa taget om mig
Och fast jag bara vill glömma
Så handlar alla mina låtar om dig

Det handlar om dig
Det handlar om dig
Och fast jag börjar från början
Jag skriver om dig, alla mina låtar om dig
Det handlar om dig

Tro mig det handlar om dig

Trevlig kväll med fina vänner!!

2011-07-29 @ 02:31:48

Sitter hemma hos Johanny nu och dricker en massa god sprit med fina vänner.. Måste säga att vi har det väldigt trevligt men kände att jag var tvungen att blogga lite eftersom att det var ett tag sen. Tänkte åka hem imorgon och lägga fram lite bilder från idag...

Fan vad kul det var att jobba idag, har haft riktigt flyt med trevliga gäster och riktigt fina kollegor som jag skrattat och kramats med! Aja, imorgon blir det kanske partaj eller mys med någon speciell, har inte riktigt bestämt mig än.. Eller så kanske man hinner med både och??


Love you friend!

Måste rusa!

2011-07-26 @ 12:34:23

Ska åka till alvik nu innan jobbet för att spela in med min vän Chris.. Har inte riktigt kommit på vad det är jag ska sjunga in men det löser vi säkert... Det kanske inte är det bästa att spela in just nu eftersom att jag har varit hes nu i snart en månad i sträck men men.. What to do. Har redan skjutit upp det här allt för länge..

Idag bilr det en tröja från veromoda, byxor från diesel och skorna är converse.


 
Aja nu måste jag rusa!!

Dagens

2011-07-25 @ 13:20:31

Vit tröja  - BikBok, Chinos - Ginatricot, Halsduk - Ginatricot

Torsdag till söndag!

2011-07-25 @ 00:46:38

Japp, lite tid över att hinna lägga upp bilder nu iaf!! Kom precis hem från jobbet, och kan säga att det är dags att gå och lägga mig!!












Önskar att jag hann..

2011-07-23 @ 15:13:51

Fan, som vanligt så har jag inte tid att skriva vad som hände igår eller lägga upp massa bilder, men några kan ni få... Bilder från texas igår, blev några drinkar och jävligt god mat måste jag säga..
Efter texas drog vi och spelade par bowling, och där kan jag säga att jag och johanny ägde! Sen blev det F12 med massa fint folk och massa god dricka!!




Texas med Johanny!

2011-07-22 @ 16:40:43
Åh, vaknade upp pigg och glad imorse och hade några missade meddelande från min fina vän Johanny.. Haha ^^
Dog när jag läste dom på morgonkvisten men men.. Var ute på oj oj oj igår och hade det riktigt roligt med alla mina vänner.. Bilder kommer upp ikväll. Kan säga att det är verkligen legendariska bilder från gårdagen.. Haha..

Satt precis och kollade på harry potter med henne och tänkte dra in till texas och äta surf & turf och prata en jävla massa skit! Haha, det är väl det vi tjejer är bäst på, eller??

Har precis fixat fransk manikyr på mina naglar vilket blev otroligt lyckat.. Det känns som det är fejk naglar men icke sa nicke, har bara gjort ett jävligt bra jobb måste jag säga.. Har på mig mina nya short och ett vanligt linne idag. Måste säga att jag känner mig otroligt sommrig idag. Plus denna outfit har jag på mina converse, så det kan inte bli bättre..

Fan önskar att jag kunde lära mig hur man lägger upp bilder på bloggen via telefonen och sedan skriver inlägg via den.. Men jag har ingen aning så ni måste vänta tills jag kommer hem.. Tråkigt va?

Hörs ikväll då alla fina människor. Kanske syns på grönan eller ute i dimman ikväll, who knows.




Chatt
Chatt
Vänlistor
Det finns ingen på chatten just nu.
Alex MåbyAlexander Orlando SeniseAlexander StrömbergAlexander Trasig TrolleAndreas WarnickeAnn Phuong AxelssonBilly OlssonChristian RudenäsDaniel KarlssonDanne StockholmDavid BergmanDeborah OsisDennis BrissmanElin Titti HolmdahlEllinor EngströmEmeli HussEmelie KörlingEmilio HaqueEmma van NesErik Meyer DiazFilip EkestubbeFilip GustafssonGurra NorströmIsabella Torres CraftmanJan LaamanenJenny CorradinoJerry RisbergJessica AnnamatzJimmy Nilsson LahtiJimmy RisbergJoacim LugneforsJoao RivasJoel LinderholmJohan Gyllenpatron Ahlgren FrickJohan LundgrenJohannes GanströmJonas HanssonJonathan Jagserljuset BodemarkKarin HernbergKristoffer BorgkvistLena GladLeo SundhLinus LeoLinus RannelidLouie Akatsuki IndrianaMadeleine JohanssonMagnus RichardssonMalin AronssonMalin ArvidssonMalin SköldMaria Sparris LysénMarie BergmanMariusz RitterMartin BohjortMartin Mc HornstullMarwin AdjoviMathias Akilleus CroftMattias AnderssonMattias ObrMikaela SjögrenNico SöderNicole SundbergNiklas WigrenNils WidlundPatrik DahlinPetra LindPierre HulterstedtPontus BergströmPär ViktorssonSabri TunisianoSebastian BjernegårdSiri ÅbrandtSofie BergqvistTintin Emil Emanuel PazurViktor LagergrenAhmed Von ShewaniAlexander de LavalAmanda Maado DinnetzAnders Sthlm-BkkAndreas Pg AbrahamssonAngelica MartinssonCarin ForslundChristoffer BergmanChristoffer NybergChristopher HanssonEric LindbergFatima Bima JonesGustav EdlingHanna BjörkströmHenrik LevanderJimmy RudbergJoakim ShaBis KjellegårdJoel AnderssonJohan WallerJohanna SaboJonatan ÅhlundKim FilmbergMagMag KoppartakMalin PastakManuela JimenezMattias GrandinMax BrogmarMichael OjalaMikael Monzy IsakssonMoa NilssonNiklas Niklaz CarlssonPatric StrömbäckPatrik WennerlundRebecca KarmedahlRikard de BruinSandra Lindblad Fd WikanderSara BergqvistStaffan SwingTimothy JonssonTindra Mupp JohanssonTobias FogelquistTristan HoustonVictor Wikander
Laddar ...

Johanna Karlström

Född den 8 september 1990
Johanna Karlström
Caroline Kylbergh
Louise Madeleine Bergman
Tagga foto
Klicka på fotografiet för att påbörja taggningen. Klar med taggningen
Skriv ett namn eller tagga:

Lillsöndag

2011-07-21 @ 14:56:37

Ni ska bara veta hur taggad jag är inför ikväll!! Blir utgång på oj oj oj idag med massa fina vänner och en otroligt bra Dj vid namn Patrik!! Självklart ska min fina vän Johanny med vilket innebär att ännu en kväll kommer bli legen.. wait for it.. dary!

Har precis vart och handlat massa nya klänningar och ett par dösnygga shorts på bikbok som endast kostade 99 kr istället för 499.. Sen köpte jag även en skitsnygg klänning som jag kommer ha på mig ikväll med ett par snygga klackar.. Bilder på klänningen och festen får ni imorgon. Nu ska jag dra och jobba!!

Finally home!

2011-07-20 @ 00:51:00

Skönt, då ligger man äntligen i sängen och ska soova!!
Haha, vet inte om det är okej att säga så när man är 20 och klockan bara är 20 i 1.. Men men.
Älskar min nya kamera. Den tar superbra bilder och är jättelätt och smidig att ta med sig överallt!

Kom precis hem från Johannes efter att ha haft vår årliga filmkväll.. Och varför jag säger årliga är pga av att vi är så jävla dåliga på att planera in varandra så det händer inte så ofta. Men det ska det bil ändringar på.
Lyckade fota en bild på oss tillsammans när vi går mot bussen, och jag kan säga att den inte allt blev så bra eftersom att han inte ville vara med på bild.


Kamerakåt tjej? Absolut!


Älskar hela Veronica Maggios skiva eftersom den påminner mig om hela min sitation. Vilket den nog för för massa.. Favorit raderna är nog:
"Du borde ta dina ord tillbaks För alla glömmer men inte jag
Ser oss i smyg hålla hand i en taxibil Ser varje bild utan att jag vill
Och allt jag skriver blir samma skit"

"Finns det en så finns det flera" - Klar favorit!

Och hela jävla satan i gatan låten är klockren!
Dags att sova, ciao

Vh here I come!!!

2011-07-19 @ 21:00:31
Precis slutat jobba och ska träffa en polare och kolla lite på film !! Woop woop, frågan är blir det en rysare eller komedi?! ;)

Dagens

2011-07-19 @ 12:54:08



Svart tubtop - Ginatricot, Shorts - Cubus

ALANYA!!

2011-07-19 @ 11:04:56

Fick riktigt roliga besked idag och det är att Alanya nu är bokat! Sticker den 27 augusti och är bort i två veckor med massa fina vänner och goda drinkar!
Kan säga att jag  blev väckt men det gör mig ingenting eftersom att fina Emelie har tagit sig tiden och försökt få in mig i deras rum.. Kan säga att jag inte hade kunnat följt med om det inte var för henne, men nu kan jag!


En pigg Louise med massa skönhetssömn och tuffsigt hår!!


Här kommer vi boo!!! Kan inte sluta längta!!

Dagens

2011-07-18 @ 15:21:22

Vit stickad tröja - BikBok, Leggins - Gina, Halsband - Ur&Penn


Ny kamera!!

2011-07-18 @ 13:58:47

Då har man fått köpa en helt ny kamera då.. Känns jätteroligt men ändå riktigt tråkigt eftersom att jag älskade min gamla kamera.. Men R.I.P då.

Så här blir det med min nya kamera.. Det blev en Nikon coolpix S3100!!

Mitt liv är över!

2011-07-18 @ 00:58:02

Japp, då har man gjort det igen. Ingen crowd controll Louise. Lyckades tappa min kamera i golvet igår, vilket ledde till en trasig kamera. Alla bilder från gårdagen kommer inte komma upp förns imorgon eftersom att jag ska köpa en ny kamera då. Så ikväll blir det bara bilder från götet!!






Berits vän Peder...

Och självaste Berit!

Mer bilder får ni imorgon!!

Hemma!!

2011-07-15 @ 15:22:29

Kom hem från underbara götet för två timmar sen och jag håller på att dö!! Fyfan vad jag är bakis. Gick och la mig klockan 5, halv 6 ocg gick upp 7!! Nu ska jag åka och jobba på det.. Så min fredag är alldeles underbar måste jag säga!!

Bilder kommer upp imorgon!! Aja, ska dra till mitt jobb nu

Ledig söndag!

2011-07-11 @ 00:02:54

Idag har jag varit ledig hela dagen och har hittat på massor med skoj. Dagen började med att jag åkte in till stan med Sara och Johanna för att kolla på kläder.. Men det blev inte riktigt så för mig, eftersom att jag beslutade mig för att gå till en frisörsalong och färga håret!! Måste säga att jag är riktigt nöjd med resultatet men det blir att se någon annan dag.. Sedan åkte jag hem och tränade med syster Linda, och det blev massa härliga bröst övningar och vader.

Efter belönade jag mig med en riktigt god sallad med melon, mozarella, skinka etc. och till efterrätt blev det daimtårta med några godisbitar, plus Johanna och Sara.

Imorgon ska jag förlänga mina ögonfransar så antar att det blir en hel förändring för mig de närmaste dagarna!! WOOOOOP!! Aja, nu ska jag kolla lite på grey's anatomy och sen sova.. Tidig morgon imorgon!!

Avslutat kapitel

2011-07-08 @ 13:27:55

Dags för ett nytt kapitel i mitt liv, som sagt .. The darkness doesn't have any answers..
Insåg igår att det var dags att gå vidare från mitt gamla jag och försöka mitt jag som jag en gång var i tiden.. Det är jobbigt att lämna något som alltid tillhört mig men när man inser att den personen är någon annans är det lättare att släppa taget.. Så länge man tror att man äger någon/något kan man tyvärr inte släppa taget..
Min vän Sandra som jag träffade i Borlänge hade en fin tatuering på revbenen där det stod i liknande text "Kan du ersätta det du någon gång älskat betyder det inte att du älskat den så mycket som du tror"..
Vilket är sant till en viss del..
Aja, nu är det slut på att vara djup! Sista inlägget om den personen i kärleksperspektiv.

Idag ska jag jobba och sen blir det hemgång för mig!! :)

Trött tjej!!

2011-07-04 @ 23:45:58

Godkväll alla underbara människor där ute!
Hoppas alla mår bra för det gör nämligen jag! Kom hem igår från en underbar vecka i borlänge med mina vänner.. Vi var på peace and love och tittade på massa bra band och träffade riktigt roliga människor på vägen..  Det negativa är väl att jag gick upp 4 kg denna vecka men förhoppningsvis är det bara vätska!..
Lyckades ta mig till gymmet idag vilket var otroligt skönt dock kan jag inte springa på löpbandet eftersom att jag har en kraftig stukning och ett brutet litet ben som bara ligger i foten så.. What to do??

Något som alla på hela peace and love vet, så har jag en elak liten Berit inom mig som inte har kommit fram idag.. Eller igår eftersom att hon bara kommer fram på fyllan.. Så jag måste ju tillägga att jag saknar henne jävligt mycket, dessutom så antar jag att hon saknar alla fina vänner som jag var där med.. Nämligen Johanna, Carin, Jenny och Sandra.. Ett stort tack till er vänner för att ni gjorde min vecka!!



Berit saknar er!!