God jul och gott nytt år!

2010-12-25 @ 15:08:45

God jul på er alla och gott nytt år!! Jag kan säga att jag hade den bästa julen igår. Åkte hem till syrrans killes syster och firade jul med familj och vänner! Fick otroligt fina julklappar och hade otroligt kul där i tyresö, men jag kan säga att kvällen inte sluta där... Haha, drog med syrran till ollan och började kröka som aldrig förr, bränden lite för mycket pengar men det var så värt det.. Träffade så otroligt många och roliga kompisar, bästa kvällen! Där efter slutade kvällen hemma hos Nadia med Mike och henne och jag kan säga att det var en riktigt intressant morgon med mycket stress och springande till bussen!

Nu drar jag till vemdalen så det kommer inte bli så mycket bloggande! Men det kommer bli awsome :D

Alla julklappar på en dag!!

2010-12-22 @ 21:40:31

Har aldrig handlat så här snabbt och så här många julklappar på en dag, det måste vara rekord!! Jag och min käre pojkvän Jalle åkte in till farsta idag efter att jag hade jobbat för att handla julklappar vilket man defentivt kan säga att vi gjorde.. Vi handlade massa julklappar till: Mamma, Pappa, Marie, Linda, Mange, Becca, Mia, Valle, Jesper, Pontus, Emma, Anton, Magnus och för att inte glömma Jalle!! Usch, har så ont i fötterna och känner mig helt slut.. Men imorgon blir det en roligare dag eftersom att vi ska slå in alla julklappar. Tror aldrig heller att jag har varit så här sent ute med julklappshandlandet någonsin?! Så jag undrar vad har hänt?

Idag jobbade jag med Chrille och Jimmy vilket var väldigt skoj, måste säga att vi är ett bra team.. Det kan ju jag säga!! Just nu kollar jag på Derbyt och jag är ganska nervöös.. DIF leder med 2-1 mot AIK och det är bara 6 minuter kvar.. Kan de hålla detta eller kommer de loosa?!
Önskar att jag kunde lägga in någon dagens men har inte fotat något idag, men ni kanske får en snabbis imorgon kanske?? Det vet man aldrig.. Men men, nu ska jag kolla färdigt på matchen och sen ska jag kolla på sagan om ringen! Wiie? ;)
 

En vanlig tisdag!

2010-12-21 @ 21:30:23

Ikväll blir det en myskväll med familjen, har precis lagat middag vilket var frukostkorv med potatis.. MUMS!!
Kan även tillägga att jag precis har bokat resa till vemdalen den 26 december med Jalle så det blir tyvärr inget nyår hemma med familjen och vänner utan min andra familj och min man!! Fick även en bekräftelse att vi åker v.6 med mina tjejkompisar till vemdalen vilket kommer bli otroligt roligt! Can't wait!!

Satt och fundera i natt på folk som älskar att spela offer, och jag har aldrig riktigt förstått mig på det roliga med att göra det.. Varför vill man att människor ska tycka synd om en? Vad vinner man på det. Det är inte de som spelar offer som man tycker synd om utan det är de starka riktiga offrena som man ger all kred till. Alla dessa människor som försöker vara starka och gå vidare istället för att gömma sig och tycka synd om sig själva.. Har så himla många kompisar som är så starka att man blir otroligt inspirerad! ni som slickar er i såren för att se de läka istället för att hälla salt i såren och se det blir värre... Men kan inte någon förklara för mig vad man vinner när man spelar offer?!

Jaja.. Nog om mina fina kvällstankar, imorgon ska jag jobba i köket med Chrille eftersom att Staffe har feber och ligger i sängen :/ Usch, feber är inge skönt att ha.. På eftermiddagen ska jag träffa Cissi vilket ska bli otroligt mysigt!!

Haha, fick även veta att jag ska spela in tre låtar i januari, dock är det covers men det är kul det också!! Sitter och funderar vilka låtar jag ska spela in, tror att jag har kommit på några riktigt bra dängare men man vet aldrig.. Kanske ändrar mig! Men tänkte lägga upp lite bilder sen helgen. Fick tyvärr inga bilder från min födelsedag men har några från Mikas! ;)
'

Filmkväll och myys!!

2010-12-21 @ 14:53:26

Igår kväll blev det inte så mycke mer än bara äta mat, kolla på två filmer och soova! Vintern är fan kall men den är ju så jävla mysig.. Man vill ju bara ut och åka pulka och dricka varm choklad och mysa?! Och hitta något fel på det??
Födelsedagspartyt har lyckas smälta in men jag kommer aldrig sluta vara så tacksam över mina vänner! Idag har jag inte gjort så mycket mer än att vakna klockan 20 över 1 och ätit frukost.. fan måste börja ta tag i mitt liv och börja söka jobb, men det är inge kul...

Igår såg vi you got served och stomp the yard, vilket var två grymma filmer.. You got served är en bra film som jag för första gången såg med min vän Johanna eller Pauiie, jag är inte riktigt säker men kommer ihåg med att det var med två dansnöördar.. Den andra såg jag första gången igår och den var riktigt bra!! Älskade den..
Men jag kom på en sak, att i alla filmer med dans så är det alltid någon som blir skjuten eller att någon har dött?? Why? Save the last dance är hennes mamma död, Step up dör brorsan, nu dessa filmer! Haha ^^ Ganska ironsikt tycker jag?? Är det något som bygger upp alla dessa dansfilmer eller är det för att de tycker att det inte finns något mer och visa?! Men men, jag ska inte säga att dem är dåliga!

Får se vad som händer idag, vill fan åka pulka men tyvärr så äger jag ingen?? Ska försöka trycka in min vän Carin och Cissi den här veckan! Eftersom att jag saknar att umgås med mina vänner :)

Tack för en underbar födelsedag!!

2010-12-19 @ 17:28:17

Igår hade jag riktigt kul (till en början) med alla mina nära och kära vänner! Ni gjorde min kväll ni som kom! Hände otroligt mycket tråkigt igår soom jag inte orkar gå in på detaljerat men tycker det är tråkigt att man anordnar en fest där folk snor födelsedagsbarnens presenter och går in i deras personliga rum och rotar igenom alla grejer trots att de inte skulle ha något där och göra.. Varför har man kod om ändå alla ska vara där inne och pilla?? Jävligt onödigt, speciellt efter att mycket redan har blivit snott..
Kan säga även åt mig själv att våld inte löser några problem... Jag vet vad jag gjorde fel igår och hur jag handlade fel men det tråkiga är när andra inte kan erkänna deras misstag och fel.. Det krävs två för att dansa tango, det är allt jag kan säga.. Och i det här fallet var det tre.. 

Jag hade en grymt roligt fest till saker blev stulna på festen och när det glömdes bort att vi faktiskt var tre som hade festen.. Catrin allt jag kan säga till dig är att du är en underbar vän som tog hem om en alldeles för full liten varelse och vad hade hon gjort utan dig!! Du är en underbar vän, och tack alla mina vänner som hjälpte mig när jag inte alls såg någe söt ut.. Vad hade jag gjort utan er! Älskar er mer än allt!!

Rolig och spännande fredag!!

2010-12-17 @ 12:08:43

Idag blir det en rolig fredag, ska nämligen snart upp till centrum och handla en present till min kära Mika som har fyllt år men som idag ska ha en födelsedagsfest med hennes vän "dominiqe", är inte säker på hur det stavas!
Ska bara byta om snart och sen är det bara att knalla upp till centrum, senare ska jag sola och bli lite brun för engångs skull!! Efter solningen ska jag gå hem och provsminka mig eftersom att jag inte vet hur jag ska sminka mig idag, dessutom vet jag inte vad jag tål så det är lika bra att prova det nu innan jag duschar istället för ikväll när jag är stressad.. Gud vad jag är smart!!

Sen blir det väl lite god mat och sen kommer den riktiga fixningen, can't wait!! Ni får en dagens senare ikväll men nu ska jag dra!

Grattis Mika i efterskott!! Hoppas du får en grymt rolig födelsedag idag!
Mika Maria Dolores Kangärde

Nyklippt och nyfärgad!

2010-12-15 @ 19:51:06
Har färgar håret hos Mika idag! Det blev alldeles underbart och fint, är suuuper nöjd! Ni får se en bild imorgon när jag orkar fixa det.. Idag blev det inte så mycket shopping, är nämligen pank men min underbara mamma köpte en klänning till mig som jag så jättegärna ville ha, så jag är suuuper nöjd! Kommer bli perfekt att ha på sig den på lördag med mitt fixade hår och allt! Den är ganska enkel men den har snygga detaljer..
Just nu står jag och lagar amerikanska pannkakor till familjen! Ska bli muuums att äta!
Imorgon ska jag försöka komma upp tidigt istället för klockan 1 som idag och köpa en present till Mika som har fyllt och sen ska jag åka och möta en liten fis som kommer hem imorgon! :) Hoppas att hon inte läser min blogg idag för då blir det ingen överraskning..

Skulle egentligen träffa lilla Edith idag men hon blev matförgiftad igår på jobbet så hon kunde inte shoppa med mig idag, så vi ger henne en liten krya på dig hälsning så att hon mår bättre tills på lördag! DEt är ju faktiskt henne och Catrin som jag ska fira med!


Krya på dig Edith!!!

Lyckad tisdag *

2010-12-14 @ 23:52:31

Idag har jag haft en riktigt bra och fullspäckad dag! Förutom att jag sov otroligt dåligt och vaknade klockan 8 så har jag varit relativt pigg idag. Först drog jag och sola där en intressant grej hände..
Det var nämligen en äldre dam inne på solakuten som såg ganska frågande ut när jag kom in och tänkte sola.. Det började med att hon frågade mig hur man gjorde när man skulle sola och varför inte solariet gick igång trots att hon hade betalat?! Då visade det sig att hon hade stoppat i massa 10:or till toaletten så det var därför hon inte fick igång det.. Sedan märkte jag att hon hade glömt massa mynt när jag själv skulle växla pengar så jag knackade på hennes dörr och lika snabbt som jag knackade lika snabbt öppnades dörren upp.. Man kan säga att jag blev ganska chockad när kvinnan stod N*KEN när hon öppnade.. Slänge snabbt pengarna i hennes hand och drog därifrån! En skräckinjagande syn, men jag överlevde som tur var..

Sen så åkte jag till port73 och träffade min bästa vän Nadia som jobbar på dressman, är så otroligt stolt över henne och hoppas att hon blir stor där så jag också kan få jobb!! Vi luncha lite och sen så blev jag hämtad av min käre systers pojkvän eftersom att jag skulle hjälpa dem med att köra hem deras andra bil (som snart är vår) som varit på lagning!
Efter det så åkte jag och träffade kära Edith som behövde hjälp med sitt kära löshår som jag tror kommer bli helt perfekt till på lördag och även alla andra dagar som hon kommer använda det! Sedan åkte vi till Willy's och handlade allt till våran speciella födelsedag!! Det kommer bli helgrymt.

Blev grymt överraskad av min underbara pojkvän idag som ljög om att han var hemma och sen överraskade han mig med att gömma sig bakom min säng! Jag blev suuuperglad så nu ska jag burra ner mig i hans täcka och pussa lite på honom!

Här får ni en liten dagen och hoppas ni sover gott!!

Bild och min dag :)

2010-12-14 @ 10:39:58


Hittade en söt liten bild på mig och killen! Love it! Nu ska jag dra och sola lite, sen blir det till port73 och luncha med Nadia! Sen ska jag träffa Edith! Myspys<3

8 dagar i sträck!!

2010-12-13 @ 23:07:02

Jaa, nu har jag jobbat mina 8 dagar i sträck och imorgon ska jag äntligen vara ledig! Ska träffa Nadia i port73 och därefter möta Edith och handla massa roliga saker till festen! Har en så otroligt rolig vecka framför mig, imorgon ska jag ju träffa mina vänner och mysa senare på kvällen med ansiktsmask, onsdag ska jag färga håret hos älsklings Mika! Favoriten kan jag ju säga, men jag vet bara inte hur jag ska färga håret?? Ska jag färga det brunt eller svart igen..?? No idea.
Torsdag kanske jag ska jobba? Har inte klurat ut det eftersom att jag så jättegärna vill träna boxning på kvällen så jag får se hur jag gör?? Jobb eller träna! Sen på slutet av veckan börjar det roliga..!! På fredagen ska jag fira min underbara mika som fyllt 20 och ska kröka ganska hårt, på lördagen på dagen ska jag handla och fira Edith och Jalles pappa sen på kvällen blir det att fira mig! Söndagen ska jag fira lite med familjen sen blir det ut och fira micke som fyller år också!! En rolig och späckad vecka som jag knappt kan vänta på!! :)
Imorgon får ni lite bilder och annat kul från myskvällen!

Sorry.. Dålig uppdatering!

2010-12-11 @ 15:52:53
Sorry för dålig uppdatering, men jag har jobbat hela veckan så har inte kunnat lägga upp bilder eller berättat något kul jag gjort! Det jag kan säga nu är att det var riktigt kul att jobba på hasselbacken.. Otroligt mysiga och roliga människor och där kan jag verkligen tänka mig att jobba igen!.. Nu är jag tillbaka på texas de här två dagarna sen så är jobbveckan slut! Då ska jag hitta på lite roligare saker som att gå på bio, spela badminton igen som jag gjorde igår med Ludde, Macki och Caroline!, fira Mika, mig själv, Edith, och Catrin och sen på söndagen Micke!
Aa, man kan säga att tusen fyller år i december! Aja, nu ska jag jobba med sköna chrille, Staffan och Jenny!! :)
Vi hörs kanske ikväll, om jag nu orkar ikväll! :)

Texas och senare blir det boxning!

2010-12-09 @ 16:18:55

Idag har jag jobbat som "kock" på texas, men jag kan säga att köket hade brunnit upp om inte Chrille hade varit där och hjälpt mig.. Sedan hade vi Jimmy-John som servitör, så kan man önska sig ett bättre team! Näääej, skulle inte tro det..
Men måste medge att jag har varit sjuk trött idag, och nästan lite övertrött eftersom att jag har busat ganska mycket idag. Funderar på att ta en liten tupplur innan jag ska dra och träna boxning på gymmet, annars kommer jag vara helt död! 
 
Jobbet på solliden var ett roligt ställe tack vare Linda och Linnea som gjorde min jobbdag rolig! Linda är exakt lika sötsugen som jag är på mat och Linnea också! Vi var ett bra sötätarteam! Det kan ju jag säga..

Idag när jag satt på bussen blev jag grymt sugen på att åka på borta resa med hockeyn och bara bli sådär redlöstfull som man bara kan bli på borta resor eftersom att man vet att folk hjälper än med allt! Så full och trevlig vill jag bli.. Så jag hoppas att det blir någon rolig resa framöver som även flickor får åka på.. Dessutom hoppas jag att de flesta jag känner åker tillsammans så det inte blir så mycket grupperingar! Saknar mina fina djurgårdskompisar, vill parta med dom, och skriva saker på varandra och göra sånna saker man inte får göra! Det tycker jag är kul! Hoppas det händer något redan nästa vecka eller i januari för då är jag ledig förhoppningsvis!!

Aja, ska försöka sova lite nu.. God natt sov gott!! :)

Jobba och sen blev det skidor!!

2010-12-08 @ 11:28:46

Igår så jobbade jag första gången på globen hotell! Det var jättekul men ändå ganska lugnt, träffade väldigt roliga och gulliga människor på bemaningsföretaget, så där kan jag verkligen tänka mig jobba! Skönt och få lite jobb nu innan jul eftersom att jag åker till vemdalen och det är julafton! Jag blev även erbjuden ett jobb på solliden idag som jag ska jobba mellan 16 - 02, så det ska bli jättekul.. Lite finare utklädd och lite mer propert ställe men det går nog jättebra!

Efter jobbet igår åkte jag hem och packa upp mina skidor eftersom att jag och jimmy skulle åka till hammarbybacken och åka lite! Det kostade 140 kronor för 3 timmar men det fanns bara 2 st backar så det var inte alls mycket! Men det är alltid kul att åka lite! Dessutom träffade vi Tintin! ;)


En dagens från igår och en idag.

2010-12-06 @ 21:08:26

Vit tröja - Gina tricot, Gråa byxor - Ginatricot, Ring - Thailand, Halsband - Ur & Penn


ricot, Svarta byxor - Thailand, Klocka - Thailand, Halsband - Ur & Penn


Idag har jag jobbat på Texas och fick ett bra samtal från ett bemaningsföretag om att jag ska jobba imorgon på Globen hotell!! Woho, äntligen kommer lite jobb inrullande! Men nu ska jag gå och lägga mig så att jag är pigg och glad imorgon på jobbet! :) Puss och kram!!

Utgång igår med tjejorna!!

2010-12-05 @ 12:29:30

Åååh, igår skulle jag dra till ollan med mina kära vänner men det blev lite ändrade planer! Efter mitt lilla bak med systerna så drog jag istället in till stan och träffade Caroline(som jag inte har träffat på ett halvår), carin och edith, var inte så jätte taggad på attt dricka eftersom att jag hade huvudvärk och att det kände som om jag skulle spy.. Men jag bestämde mig iaf för att åka till carmen med dom och dricka lite redbull istället.. Som tur var så ändrades läget och lilla Louise blev frisk!! Det slutade med att Carin och Caroline drog till donken och åkte hem för att det var lite trött :/ Men lilla Dutten och Louise fortsatte sin kamp om att  bli fulla hos Snaps!

Jag hade riktigt trevligt och man kan säga att någon blev ganska pruttfull!! Här har ni några bilder från igår!







Galen kväll But I Like It!! :D

Ikväll jobbar jag på texas sen får jag se om min man ligger i min säng ikväll eller inte?? :)

Träning, baka och utgång!

2010-12-04 @ 13:47:43
Idag vaknade jag klockan 6 första gången eftersom att jag gick och la mig klockan 9 igår kväll! Men somnade om och vaknade halv 9 istället! Efter en skön 11 timmars sömn begav jag mig med systern till gymmet och körde ett crossfit pass. Mitt första efter semestern och jag känner att jag redan är ur form, det var fan ett av de jobbigaste passen! Springa 400 m, 12 kettlebells och 12 chins och detta repeterade vi 3 gånger! Lyckade göra allt på 9:45 minuter så nästa gång blir det  på under 9:30 minuter! 

Nu väntar jag på att min syster och killen ska åka och kolla på kakel för efter det ska vi baka massa pepparkakor eller kanske äta en massa pepparkaksdeg! SEn kanske det till och med blir lussebullar! Men senare ikväll då blir det utgång med tjejerna, kan inte vänta eftersom att jag har saknat er så!! Vill bara sitta och snacka, dansa och dricka en massa spriiit!! :D  

Thailand!!

2010-12-03 @ 16:21:07


Hej då Thailand, hej kalla Sverige!

2010-12-03 @ 12:55:33

Jahopp, då var man hemma i Sverige igen då, och jag kan inte säga att det var kul! Trots att jag älskar snö, så älskar jag värmen lite mer! Har redan börjat flagna och har fått stora sår i pannan som jag inte är så himla nöjd med. Självklart hände det en dag innan jag ska åka hem och inte innan resan.. Blir så förbannad ibland! Men men..

Jag har haft en helt underbar resa med min familj, tror inte att den kunde bli mycket bättre.. Lyckades kröka till två dagar och då menar jag att jag blev riktigt packad!  Jag har snorklat med en haj, vart på mayabeach där "the beach" spelades in, har vart på phi phi och blivit stenpackad, shoppat m.m.. Jag har gjort precis allt jag velat göra och det har vart helt otroligt. Tiden går så snabbt och det känns som om det var igår vi åkte.. Nu är det bara att se fram emot födelsedagen, julafton, vemdalen och nyår! Sen kommer ett helt nytt år med nya äventyr.. Ska ladda upp några bilder alldelse strax men var bara tvungen att skriva lite.. Hoppas ni har haft det bra i Sverige! Ska bjuda på en liten bild innan resten kommer!!