I can do it like a brother, do it like a dude!

2011-03-31 @ 14:08:01

Asså den där text raden är så jävla bra.. Love it, och den stämmer in på 100 % på vissa tjejer som typ mig, Johanna och Sara!! Ni vet vad jag menar flickor ;)
Har precis slutat på jobbet och ska röra mig hemåt för att köpa plattång eftersom att min kära gick sönder idag, sen ska jag åka och träna ett cirkelpass och sedan blir det BOX!! Vilken perfekt torsdag..
Får se om det blir BB hemma eller hos någon av mina älskade vänner, puss puss så länge !!

DAGENS

2011-03-30 @ 08:43:46

Tröja - H&M , Leggins - H&M



Nu blir det jobb sen ska jag äntligen få träna!!!

Dagens och iphone!!

2011-03-28 @ 23:41:41

Woop woop!! Nu har jag äntligen fått min telefon men kan tyvärr inte börja använda den förns jag skurit mitt kort! :/ Men snart så är den igång kan jag lova, typ imorgon!!

Idag har jag haft en underbar dag, med massa trevligt sällskap, middag och bb med Johanny!!

Tröja - Bik Bok , Leggins - Gina tricot! 

En bra dag!

2011-03-28 @ 15:37:12

Heeelloj!!
Kom precis hem från jobbet och ska alldeles strax dra igen.. Är så jävla arg eftersom att jag inte kan träna eftersom ryggen är paj typ, tack vare en viss person!! Har inte tränat på en vecka och kroppen börjar redan gå utför kan jag säga !! Men antar att jag måste börja ändra min kost om det här ska fungera. Nu ska jag iaf in till stan igen och möta upp Jalle och äta lite mat och sedan blir det hemgång och BB. Är som sagt helt besatt.

Ni får en dagens sen eftersom att min kamera har dött vilket gör att jag inte kan lägga upp bilderna på datan!!
Hoppas ni alla har en bra dag för det har jag!! Iaf än så länge!! :)

Partaj!!

2011-03-27 @ 23:09:50

Nu sitter vi i köket och Johanna drygar sig vid stekpannan!! Hon frågar konstant "när kommer dom" och jag orkar inte svara mer!! Hon hackar löken jättefint måste jag säga *NOT

Hittade dom här otroligt fina smyckena idag och känner mig otroligt glad!!


Så här såg lite av kvällen ut men vågar inte avslöja för mycket så ni får inte allt !!


LOJO TIME!!

2011-03-27 @ 14:24:39
Haha, igår var det en helt fantastisk kväll som vanligt.. Spenderade den självklart med Johanny!! Träffade ett par underbar killar på dagen/kväll som vi tackar och bugar för !! Killar ni gjorde vår kväll trots att vi var så dryga, men vi gjorde det av kärlek!

Imorgon ska jag köpa en iphone så är rätt glad eftersom att min telefon håller på att ramla isär.. Känner att jag kliver över på den mörka sidan nu men känner mig inte jätterädd!! Lägger upp bilder från gårdagen och fredags när jag kommer hem och har tid!!

Nu ska vi shoppppa!!

Läggdags

2011-03-26 @ 01:41:34

Vill först börja med att gratta min vän Pauiie som blev 21 idag, eller igår!! Har haft en riktigt trevlig dag med påldans och trevligt sällskap! Just nu ligger jag i sängen, nyduschad(följde min vän Andreas förslag) och ska snart sussa..
Sitter och funderar på att varför allt ska vara så jävla komplicerat.. Varför ska man krångla till allting och övergrubbla på saker i onödan, speciellt vi tjejer. Vi analyserar tamefan varenda ska vi själva gör och vad pojkar gör.. Varför lever vi inte bara lite och slutar fundera, jag tror att livet skulle bli tusen gånger bättre!!

Har en livs filosofi som går ut på att man alltid kan skylla på alkoholen oavsett.. Ska även tatuera in det på röven, vilket jag ska göra på fyllan så att jag sedan kan säga att det var alkoholens fel.. Då lever jag ut den filosofin till max tycker jag!!

Kommer lägga ut massa bilder imorgon på hur kvällen har varit men måste censurera vissa saker...

gårdagens, go&gla kexchoklad!

2011-03-24 @ 23:50:49

Som vanligt har jag lite att göra nu när jag jobbar vilket gör att jag måste planera dagarna lite bättre.. Har typ inte vart hemma på några dagar så känner mig helt borta!!



Ni fick med min frukost här också!! Trevlans med lite avokado på mackan!!

Roddan all cred till dig idag, fyfan vad äckligt vidrig du är och tack för att du står för det! Haha, jag dör av skratt varje gång jag ser dig..
Idag har jag jobbat hela dagen men har även hunnit att spöa Carl i Yatzy 2 av 3 gånger, varav jag fick yatzy tre gånger under en omgång!! Helt otroligt. Laddar upp bilden på pappret om jag hinner imorgon!!

Kul att man även fick veta att man inte får tillbaka pengar den här gången utan att jag måste betala in pengar.. Jävla surt när man får höra vad Johanna får tillbaka.. Imorgon fyller underbara Pauiie år och det ska firas med poledancing och mat på "mamas and tapas" sen får vi se vad som händer!

sämst uppdatering & en dagens

2011-03-21 @ 20:39:59

Jag vet inte var jag ska börja.. Har haft så mycket för mig att jag knappt är hemma längre. Idag har jag jobbat till 2 och sedan åkte jag direkt och träna, sen åt jag på gymmet, tränade cirkelträning en timma senare och sen solade jag, och nu ligger jag här alldeles ensam i min säng. Ska hoppa i duschen men kände att jag var skyldig att skriva först.. Jag har även vart ute och promenerat med Carin och pratat massa skit vilket vi båda behövde!! Var så länge sen vi syntes!!

Fan visste inte vad jag skulle ha på mig idag så det blev en väldigt tråkig klädstil med en enkel kavaj/kofta och en svart dress till.. Fan min fantasi i garderoben är tamefanimej död asså.. Vill börja skapa egna kläder efter som att jag har så mycket i huvudet som jag vill göra till kläder!!

bakis idag..

2011-03-20 @ 17:32:47

haha, ännu en otroligt sjuk kväll med gänget !! Fan asså, varför slutar alltid våra kvällar så här? Man kommer hem och undrar vad hände igår, sen måste man ringa upp alla och kolla hur alla kom hem och vem som spydde, vem som var på borta match och vem som ej fick ligga?? Varför blir det alltid såhär.

Men jag älskart.

Nu ligger jag i sängen och väntar på att maten ska bli färdig, vågar inte kolla på hockeyn eftersom att det står 1-1 just nu vilket gör mig väldigt nervös!! Så sitter och kollar på lite bilder och försöker få bort min onda huvudvärk.

Shoooopppa!!

2011-03-19 @ 15:44:21

Nu vill jag shoppa!! Men måste vänta tills nästa fredag, och då ska jag och johanna shoppa massa fina klänningar till sommaren!! Kommer bli awsome! :)

Vilken underbar dag

2011-03-19 @ 12:43:50

Åh härliga dag.. Tror inte jag har varit så här utvilad på länge!! Fan vad skönt jag har sovit och förkylningen har äntligen släppt lite , så jag har kunnat andas nu.. Ligger just nu i sängen och lyssnar på Chris Brown's skiva "F.A.M.E", den är awsome !

Idag ska jag hitta på massa roliga saker som måste göras innan fest:



Ni får en uppdatering senare om hur allt detta går! ;)

Fredag och heeelg!!

2011-03-19 @ 02:31:41

Äntligen har vi kommit till den bästa dagen i veckan, det är då man inser att arbetsveckan är slut och helgen börjar!! Wooop woooop
Idag har det hänt massa skojiga saker som; träffat Viktor, snurrat 360 grader med bilen, ätit massa gott, firat "Conny"(vet inte hur han stavar sitt namn), vart hos Johanna med tjejerna och till sist vart hos Nordis!! Det tråkiga är att jag är ruskigt trött så jag var så lat att jag tog bilen överallt idag, så antar att lite minus poäng får jag ta..

Har även kommit på att jag är en "tur i oturen tjej" som alltid lyckas med något dåligt men som man alltid senare kan hitta något positivt i...

Tröja - Bikbok, Jeans - Gina tricot, Halsband - Ur&Penn


På tala om kalaset jag var på träffade jag även Sofia och Rob vilket var väldigt trevligt.. Där fick jag nämligen leka av mig lite och leka krigare med Hannes och Sofia!! Vi lekte krigare(eller något) och Hannes vann stort!!

BLÄDAG!!

2011-03-17 @ 16:34:24

Usch, min kära vän Johanna har smittat mig med förkylning och ont i halsen och jag håller på att dö !!
Kom precis hem från jobbet och har lagat en thaisoppa med grönsaker eftersom att jag inte kan tugga , jag tycker iaf att det låter som en underbar idé !!
Den är suuuper god !! :D


En liten dagens:
Kofta - Cubus, T-shirt - Gina tricot, byxor - Gina tricot, Halsband - Ur&Penn

Onsdag!!

2011-03-16 @ 23:32:31

Det blev en bra onsdag trots att tisdagen var så förvirrande?? Har haft fullt upp och därför blev det en dålig uppdatering. Det mesta berodde på att jag var tvungen att fixa batteriet i bilen, så det tog upp lite tid och sedan var det träningen!

Efter jobbet städade jag mitt rum och drog sen ner till gymmet för att träna crossfit och cirkelträningen, det ända negativa var att det var lite för mycket folk på crossfiten vilket gjorde det ganska trångt, men vi klarade det ändå! Efter träningen drog jag och Paul och fixade ett nytt batteri till bilen, det visade sig att det var på tiden att de bytes så :/ Haha , jag som inte kan så mycket om bilar skiter väl fullständigt i när det ska bytas, eller??
Körde senare hem till Johanny för att kolla på BB som var otroligt kul, kan verkligen Roddan suga av sig själv? Man börjar ju undra.. Han har ju faktiskt den där anakondan till penis så det skulle inte förvåna mig!!

Nu är det sovdags, får se hur mycket tid jag har imorgon!! Men ett litet inlägg går väl bra! :)

Ha en bra dag!!

2011-03-16 @ 08:42:06

Nu drar jag till jobbet och sedan blir det träning!! Hoppas ni alla har en underbar morgon och inte är sjuka eller ligger hemma och mår dåligt över något!!

Dagens och en konstig dag..

2011-03-15 @ 20:52:47

Hello!!
Jag vet inte om jag ska vara glad, lycklig, arg, trött( fast det är jag ), förbannad.. Är bara helt enkelt jävligt förvirrad.. Varför ska allt vara så jävla komplicerat hela tiden?? Kan man inte bara hålla sig till den enkla vägen och bara vara rak på sak.. Vill man något, ja men säg det då?
Är man rak på sak så är det fel, för då är man för på. Är man inte rak på sak, ja då blir det missförstånd? Åh, blir nog mest irriterad.

Haha, iaf.. Min dag har gått ganska bråligt om man får säga så. Haft väldigt bra stunder som på gymmet och sen väldigt kassa som när bilen inte starta på grund av ett kasst batteri,  när jag hade en tid att passa.. Hade en bra dag på jobbet men var otroligt trött och seg vilket aldrig är bra när man jobbar i restaurang, men jag överlevde!! 

Träffade dock otroligt fina människor på gymmet och ska tacka paul som gjorde min dag när han erbjöd sig att hjälpa mig med bilbatteriet.. Du är en ängel!! Har även känt mig som ett peddo men det är okej eftersom att det är jag !!

Leopard tröja - Ginatricot, Kjol - Ginatricot, Halsduk - H&M/Ginatricot

Nollställd..

2011-03-14 @ 22:44:32

Jag är toltalt nollställd, vet inte var jag står längre. Ju mer jag pratar om det desto mer förvirrad blir jag??

Sinnessjukt!!

2011-03-14 @ 20:52:03

Kom precis hem från att ha varit i stadshagen och träffat Viktor med Johanna!! Är så sjukt trött..
På hem vägen hittade vi den här reklamen..



Jag tycker den är helt sinnessjuk??
Vad tycker ni??

MIN UNDERBARA VÄÄÄN!!

2011-03-14 @ 15:45:10

Jag tror att jag har världens bästa vän!! Eller jag vet att jag har!
Min snälla, underbara, älskade, finaste vän Johanna köpte en euroshopper till mig nyss!! Världens finaste!!

Måndag igen

2011-03-14 @ 08:02:18

GODMORGON !!
Nu är det måndag igen och det känns som bara veckorna rullar på.. Den enda dag som känns långsam är måndagar så vi får se hur länge den här dagen varar!
Har precis ätit en dunder frukost och ska precis fixa mig till jobbet! Vi hörs senare

Spontanitet

2011-03-13 @ 23:22:16

Kom precis hem från Årsta efter ha varit och titta på BigBrother live med Nadia , Jonte och Niclas .. Kan säga att det blev en sista minuten bestämelse som vi tog på gymmet .. Haha , älskar att göra spontana saker nu förtiden , det är så jävla lätt när man inte behöver planera något .. Vi pratade om det på gymmet om hur mycket man hinner med att göra när man bara är spontan , sen måste jag även tillägga att det inte alltid är lika kul när man inte hittar något att göra ...

Har iaf hunnit träna lite axlar och mage med Nadia idag , men imorgon blir det nog ett litet hårdare pass !! Haha , blev lite mycket prata och vi var lite för trötta . Men ibland är det okej att vara seg !!

Har hittat på massa roliga saker i helgen och nu börjar en ny vecka .. Ska träffa Johanna imorgon efter jobbet och gå på en arbetsintervju .. Får se hur det går men jag antar att det kommer gå ganska bra !! Så bra som vi är så finns det nog inte några större problem !

Aja , ska sova nu .. Hoppas ni sover lika gott som jag !!

Godmorgon!!

2011-03-13 @ 15:23:32

Tror att jag är världens sämsta människa.. Eller iaf igår..
Drog hem till min kära vän Jossan och tänkte dricka massa men för det första så hade jag ingen dricka och för det andra så hade jag bara sovit 3-4 timmar dagen innan så jag kände mig inte alls pigg till att dricka.
Så det slutade med att jag åkte hem vid halv ett och somnade som ett litet barn i sängen !! Ganska skönt men kände mig även som världens tråkigaste kompis ..

Har precis ätit frukost med syster och kollat på BB som vi missade i fredags , och idag är det livesändning från huset och någon kommer åka ut !! Woop woop , jag hoppas på Katarina.

Dagens

2011-03-12 @ 20:35:05

Vit tröja - Thailand , Kjol - Vero Moda , Skräp - ??



Wooop wooop!!

2011-03-12 @ 18:10:25

Haha , ännu en legendarisk kväll med " gänget " , kan säga att det inte finns många människor här på jorden som skulle överleva en kväll med mig och mina vänner .. Det blev prata , mycket drickandes , spel och trevligt folk .. Kan säga att låten " Baksmällan " som spelas på radio just nu stämmer ganska bra !!

Ligger i sängen efter att ha vart på långpromenad med Sara och Java .. Var så otroligt skönt väder idag så att man ville ju bara vara ute och ta lite friskluft ! Snart blir det fullrulle igen , ska hoppa in i duschen snart så jag är färdig till 8  för då kommer Sara ! Fan dags att börja om på nykula , vilka är på ??

Tänkte även passa på att tacka alla för igår och säga att ni förgyllde min kväll !!

Bilder från promenaden och bakismaten!! MUMS

Dagens och sår..

2011-03-11 @ 19:23:36

Igår på boxen så fick jag ett litet sår på knät efter att jag hade knäkickat på en mitz.. Istället för att komma rakt på så råkade jag glida med knät vilket orsakade ett skrubbsår.. Det gör ont kan jag säga..


Min dag har innehållit, jobb och stor städning, så jag vet inte om den är speciellt lyckad för många andra.. Men själv tycker jag att jag har haft det riktigt skojsigt!
Väntar just nu på att mina kompisar ska komma hem till mig och dricka lite sen får vi se vart kvällen slutar!! Johanna ska ju vara med så man vet ju inte!! HAHA ^^

Tröja - H&M och Byxor - H&M (ingen speciellt krånglig dagens)

MAAT!

2011-03-10 @ 22:02:35

Kom precis hem från gymmet vilket var helt awsome!! Efter cirkelträningen och boxen drog jag och johanna och bubbla, sola och basta vilket var hur mysigt som helst! Fan vad duktig hon var på att slåss också, antar att någon har några aggritionsproblem med ett asshole! HAHA ^^

Nu blir det massa god mat trots att det inte ser ut som det och BB!! WOOHOO

DAGENS

2011-03-10 @ 16:09:31

Kom precis hem från jobbet och ska slänga mig i lite mat innan träningen, ville ju inte dö på cirkelträning och boxen ikväll.. 

Tänkte lägga upp en dagens innan jag drar!!

Svart tröja - Bik bok, Byxor - H&M, Smycken - Ur&Penn
 

GODNATT

2011-03-09 @ 23:56:21
GOD NATT!!!

Onsdag!!

2011-03-09 @ 19:42:19

En väldigt bra dag idag kan jag ju säga!! Har hunnit med en massa roliga saker som att jobba , träffa Pang , Krippa och Jonas sen har jag även hängt med tjejerna , Nadia , Sara och BittraJennifer *haha..

En fin bild på mig i kockmössan! Bästa, snyggaste mössan någonsin!!  


Kunde inte låta bli!! Man ser ju vilka som inte går åt iaf! haha ^^




Orkar inte träna idag men antar att det är okej!!

GODMORGON!!

2011-03-09 @ 08:02:20

Godmorgon alla fina männsikor!! Idag är det en bra dag , startar dagen med en bra frukost, ska snart fixa mig, sen ska jag jobba och till sist blir det att träffa tjejerna i stan!! Kommer bli awsome..
kommer också träna imorgon trots att jag har världens träningsvärk i benen, inte skönt måste jag säga..

Uttråkad..

2011-03-08 @ 20:40:44

Fan vad jag blir uttråkad snabbt , jag måste ha saker att göra eller äta hela tiden annars går jag under .. Men jag ska nog överleva idag ..
Har iaf precis ätit och idag blev det korvsoppa/gryta , vet inte riktigt vad det var , men det var riktigt gott!!


Ser kanske inte jättesmarrit ut , men det var det!!

Tisdag..

2011-03-08 @ 16:30:32

Okej, andra dagen den här veckan och jag är fortfarande super trött efter helgen !!
Förlåt för sämst uppdatering igår men hade fullt upp hela dagen, jobbade till 3 sen åkte jag direkt till Sollentuna, sen tränade jag och till sist drog jag till Sara för att titta på BB..
Haha, det är ju helt sjukt roligt.. Är helt fast i programmet !!

Lägger upp en dagens från igår eftersom att jag inte hann, det är inte världens bästa..



Ska åka och träna lite bröst och afrodance snart!! Ska bli riktigt kul faktsikt!

GODMORGON!!

2011-03-07 @ 12:54:50

Tänkte bara säga godmorgon till alla som inte har fått någon än! Hoppas ni har en fantastisk dag och glöm inte bort att leva lite idag !!

Bakis..

2011-03-06 @ 17:50:42

Fan, bakismat är fan det bästa som finns! Har precis slängt i mig en massa kolhydrater och fett så att jag överlever denna dag!! Just nu har jag precis kollat färdig på BB som jag missade i helgen.. Haha , det är ju helt fantastiskt hur människor beter sig ibland trots att de är 39 år? Varför ska tjejer vara så känsliga?! Sluta upp med det och lev lite..

Måste säga att det var riktigt gott!!



BB ikväll och sen ska jag sova lika sött som en gris!

Uppdatering!

2011-03-06 @ 15:26:22

Vi gick och la oss klockan fem/sex igår och min kära vän Johanna gick upp vid åtta! Kan ge henne en stor applåd för anstängning!! Fattar inte hur vi alltid kan ha så sjuka kvällar med varandra, vi är som klippta och skurna för det här...
Hittade både sköna och groteska bilder från igår men de flesta var sköna!

Sitter och funderar på vad jag ska göra idag, är sjukt jävla trött och tänkte dra och träna men jag vill nog bara lika hemma, har värsta bakismagen och det vill man inte träna med!

Legendarisk helg!

2011-03-06 @ 12:00:04
Ligger hemma hos Johanna och har precis vaknat.. Vill sova mer !! Var ute igår och gjorde stan osäker med min bästa vän Johanna , och jag kan säga att vi hade så grymt kul ! Var med riktigt roligt människor och träffade massa roligt och trevligt folk !!

Helgen började med att jag sjöng nationalsången på bordpingis SM i eriksdal hallen , ganska nervigt .. Senare drog vi ut för att fira bästaste Sara som fyller år idag !! GRATTIsGRATTISGRATTIS !!! Först var vi på roq you och spelade biljard och senare drog vi till snaps och tillslut blev det de klassiska avslutet på mcdonalds!


Igår började kvällen med att vi sjöng på banketten på café opera och det var otroligt skoj !! Trevligt sällskap och massa nya trevliga människor som man lärde känna ! Men kvällen tog inte slut där inte , vi blev hämtade i en limo utanför entrén och åkte sedan och hämta upp allt roligt folk för att senare dra till Pure.. (vet inte om jag gillart eller inte). Och där gick det nog utför för dem flesta, haha !! Men vi hade det riktigt kul. Kvällen slutade iaf på Mcdonalds och sedan hemma hos Johanna som vanligt .. Kommer bilder från igår kväll !!

GALEN KVÄLL!!

2011-03-05 @ 14:29:13

Flera bilder säger mer en 1 biljard ord!!
 




 

BB time!

2011-03-03 @ 22:07:11

Haha , är helt fast i BB och jag vet inte varför.. Är det så kul att kolla på andras fajter, och bråk ?? Ja , det är det...
Har varit väldigt duktig idag och jobbat, tränat två pass och ätit nyttig mat! Känner mig på topp.. Eller kanske inte just nu men jag har gjort det , är ganska trött just nu.

FÄRDIG!!

2011-03-03 @ 14:37:54

Nu har jag slutat för dagen! Whoop whoooop! Ska hem nu och sen ska jag träna cirkelträning och BOX !!
Kan säga att än så länge har dagen varit bra, förutom att jag fick fritös olja på armen och bränt mig yttligare en gång!

GOD MORGON!!

2011-03-03 @ 07:51:46

God morgon!! Idag har jag sovit helt sjukt skönt!! Sitter och kollar på "jims värld" och äter frukost!



Ska åka till jobbet om en timma och jobba lite sen blir det hård träning!! Vad ska ni göra??

TRÖTT

2011-03-02 @ 20:34:16
Sitter hemma hos Johanna nu och försöker komma på låtar till en musiktävling som vi ska hålla i.. Det är inte så enkelt som det verkar..??
Vet någon nån känd låt som man känner igen från 00-talet?? Det gör vi men vi är inte säkra på om någon annan kan dem.. Haha, vi är ju lite udda om man säger så!!

HJÄLP!! Vi är as trötta och skrattar åt det minsta lilla så vill ni ha er ett gott skratt så kom!!

Godmorgon alla fina...

2011-03-02 @ 08:43:51

Godmorgon alla fina , underbara , älskade människor!
Idag är det en bra, fin och underbar dag!! Känner att jag vill vara positiv och älskande hela dagen..
Ska snart springa till bussen så att jag kommer i tid till jobbet men tänkte först lägga upp en dagens.




Hejdå!!

DAGENS

2011-03-01 @ 23:37:36


Kasta eller förvara??

2011-03-01 @ 15:01:16

Håller på att rensa ut en låda i garderoben och jag vet inte vad jag ska behålla av dessa... Hjälp??


Bleka tänderna??

2011-03-01 @ 14:42:25

Håller på med en kur som jag ska göra i tre dagar nu.. Jag vill få vitare tänder, och så här ser de ut nu..


Inte en jättebra bild men här ser man iaf hur det ser ut nu.. Ska fota igen om två dagar om det verkligen blir någon skillnad??

Godmorgon

2011-03-01 @ 10:33:31

Godmorgon!!
Nu väntar en ny dag med nya äventyr och det känns så himla skönt! Dock är mitt brännmärke fortfarande kvar så det gör inte armen så himla glad alls!..
Ska åka till stan om en timma och träffa min jobbcoach och prata lite, men tror inte jag kommer behöva träffa honom något mer eftersom att jag har jobb nu!! Sen efter det ska jag träffa min vän Cissi i centrum och ta en fika, ska bli väldigt mysigt...
Senare blir det att öva lite på låtar och köra afropower dance med mina älskade vänner, och till sist men inte minst ska jag träffa johanna och repa in de sista låtarna!! En full späckad dag med nya äventyr som väntar!!

Whop , whop!!