...

2011-08-31 @ 16:17:54
Yes.. Nu ar telefon javeln sparrad och langtar hem sa jag kan kopa en ny telefon.. Haha, snacka om att vara besatt av sın ıphone?? Ar pa semester och kan ınte ga en dag utan att jag tanker pa mın kara ıphone!!.. Har fatt nagot skıt ı magen nu ocksa sa kan ju ınte saga att jag ar pa topp men vad kan mer ga fel?? Ingentıng.. Ikvall blır det fest och formodlıngen massa bra bılder om det ınte ar sa att kameran blır snodd ocksa!! Haha, ıngentıng forvanar mıg nu..
Ska nı gora nagot rolıgt ıdag?? Det ar ju trots allt en lıll-lordag som maste fıras?? Jag vet att jag och Johanna ıaf skulle vara ute och festa garnet ıdag... Sa ga och gor det Johanny! Saknar dıg mın van!!

...

2011-08-31 @ 16:17:34
Yes.. Nu ar telefon javeln sparrad och langtar hem sa jag kan kopa en ny telefon.. Haha, snacka om att vara besatt av sın ıphone?? Ar pa semester och kan ınte ga en dag utan att jag tanker pa mın kara ıphone!!.. Har fatt nagot skıt ı magen nu ocksa sa kan ju ınte saga att jag ar pa topp men vad kan mer ga fel?? Ingentıng.. Ikvall blır det fest och formodlıngen massa bra bılder om det ınte ar sa att kameran blır snodd ocksa!! Haha, ıngentıng forvanar mıg nu..
Ska nı gora nagot rolıgt ıdag?? Det ar ju trots allt en lıll-lordag som maste fıras?? Jag vet att jag och Johanna ıaf skulle vara ute och festa garnet ıdag... Sa ga och gor det Johanny! Saknar dıg mın van!!

FAAAAAN

2011-08-30 @ 18:00:53
Min mobil har blivit stulen och nu kommer jag inte in pa min facebook... FUUUUCK!! 
Jag behover hjalp.. Vet inte hur jag ska lyckas sparra min telefon.. Hur ska jag gora.. Nagon fin van dar hemma som kan hjalpa mig??

-

2011-08-26 @ 10:35:32

Jättedålig uppdatering, jo jag vet.. Har haft för mig så mycket den här veckan så det är sjukt. Full rulle hela tiden. Har jobbat varje kväll och när jag kommer hem är jag jätte trött, går och lägger mig och vaknar sent på dagen sedan är det bara upp och äta frukost och sedan dra till jobbet igen..
Nu är jag iaf uppe i tid eftersom att jag fixade ögonfransarna nyss inför Turkiet, men annars hade jag legat och sovit minst till ett..

Imorgon åker jag till Turkiet och kan säga att jag inte har sån jätte resefeber, men jag antar att den kommer ikväll.. Det ända jag är nervös över är att jag glömmer något här hemma som jag verkligen måste ha med mig.. Typ passet?? Haha..

Har blekt tänderna igen men orkade inte fullfölja hela proceduren så det blev bara en gång.. Inte jättevita men det duger.


Nästan färdig packad??

Korkad tjej!

2011-08-23 @ 12:24:07

Åh blir så förbannad på mig själv ibland.. Har fått en ny tv och ville verkligen åka och handla lite kablar till den så jag kunde titta på film och göra allt man vill göra på en ny tv.. Men icke sa nicke. Louise har glömt sin jäkla plånbok på jobbet vilket gör att jag varken kan handla saker inför resan eller nu.. Åh, ibland blir man ju bara så jäkla trött på sig själv..
Så nu blir det bara att ligga hemma och blogga lite och titta på olika serier, sen ska jag åka och jobba.. Kul va??

Är det någon som vet hur man kan blogga och lägga upp bilder från sin ipone, för det skulle verkligen underlätta hela proceduren hära .. Hör av er om ni vet, skulle verkligen hjälpa mig.

Tänkte att jag kunde lägga upp lite gamla bilder på mig själv från typ några år tillbaka..








En sjuk helg!

2011-08-22 @ 13:15:11

Lägger bara upp lite bilder från i helgen, bilderna förklarar hur vi hade det!

Fredagen den 19 augusti





Lördagen den 20 Augusti





Bara äcklad!

2011-08-22 @ 01:31:58

Måste tacka och bocka för mig i helgen, en riktigt stjärnhelg med trevligt och mysigt folk! Dock är jag väldigt sliten idag med tanke på igår! Men kan tamefan inte säga att jag ångrar någonting.. Ligger här och funderar om jag ska lägga upp några bilder från helgen nu eller om jag ska skita i det och köra på det imorgon, tror att det blir det sista alternativet. Hoppas ni har haft en trevlig helg?

-

2011-08-19 @ 13:53:23

Fan vad jag önskar att jag inte var tjej.... Alla dessa komplex som man hela tiden får för sig är fan inte roligt. Tittar man på de flesta brudarna nu förtiden så är alla fan plastikopererade och så tror man att man har någon chans mot dom.. Fyfan asså.. Jag tror att de flesta komplexen kommer fram för att det är ofta killarna som får en att tänka på det. De sitter och kollar på brudar med fett stora tuttar och som ser helt plastik opererade ut, de tittar först på de bilderna och sedan kollar de på oss vanliga tjejer som inte alls ser ut som dom gör. Hur får det oss/mig att känna.. Jävligt ful och liten, men inte fan fattar dom det..

Är så jävla trött på att aldrig vara "den" flickan för någon, utan att det alltid finns något bättre. Det kanske inte sägs att det finns något bättre där ute, men det räcker med så ni visar det. Hoppas jag inte är den ända som känner så här.

Idag har jag på mig en tröja från H&M, byxor från Diesel och ett par örhängen från spanien..


Dagen efter

2011-08-18 @ 15:20:30

Ska snart dra mig iväg till jobbet men tänkte först lägga upp lite bilder från gårdagen.. Måste säga att vi hade det riktigt trevligt igår, dagen började med grönan som ni redan visste. Sedan drog vi och bowlade runt kvart över 8 där våra fina vänner Amanda och Marwin mötte upp oss! Kan säga att dom slog oss i par bowling eftersom att någon i mitt lag inte kunde spela, haha, skoja bara. Men självklart så vann jag båda serierna så sorry Marwin men jag var lite bättre!! Sen drog vi till Koh phangan där vi hade bord kl 21:40. Kan säga att jag åt fan den hetaste paprikan jag någonsin ätit, och dom på stället tyckte den var mild!! My ass säger jag bara..
Efter drog vi hem och bara tog det lugnt!








Det var några av bilderna som togs igår. Min dagens idag är en tröja från Ginatricot och byxor från veromoda..


Onsdag den 17 Augusti

2011-08-17 @ 12:25:22

Idag skulle det vara en väldigt speciell dag för mig eftersom att jag och Joakim egentligen skulle fira 4 år tillsammans. Men eftersom att det tog slut så antar jag att man åtminstone kan fira vår fina vänskap istället. Kan säga att jag har planerat hela dagen och kan säga att det kommer hända massa roliga saker idag. Tänkte börja dagen med att gå på grönan och sedan har jag lite andra saker planerade, men det kan jag inte berätta här. Ni för helt enkelt höra imorgon.. Ska göra något roligt idag, det är ju trots allt fint väder!?

Min dagens blir en blus från Ginatricot, byxorna kommer från diesel och ett par klassiska converse skor!!

Dagens

2011-08-16 @ 22:05:15

Jacka - JC, Jeans - Ginatricot, Tröja - H&M, Halsduk - Ginatricot.


Måste säga att jag har ruskigt tråkigt nu.. Vill hitta på något men alla är upptagna. Fan också.

Får man ha tråkigare!!

Enough is Enough

2011-08-16 @ 00:00:14

Känner en jävla klump i magen att det är något, men kan inte ritkigt sätta fingret på det. Hatar när man känner så här. Jag vet inte om det är dessa jävla hormoner som jävlas eller ifall det verkligen är något.. 
Ska jag låtsas som ingenting har händ och bara tuta och köra eller ska jag faktiskt ifrågasätta hela grejen??

Just nu känner jag bara för att ordbajsa och skriva ner allt som jag känner men vet inte riktigt hur jag ska få ner allt.. Det finns så mycket osagt som jag vill ska komma fram? Och just nu finns det bara ett ord i mitt huvud "What tha fuck"..  Aja, dags att sova nu, lång dag imorgon. Någon som har några positiva ord när man känner sig som jag!??

Dagens

2011-08-15 @ 15:23:17


kofta - Cubus, linne - Ginatricot, leggins - Ginatricot!

Svar på tal!

2011-08-15 @ 13:41:51

Hejsan josefin! Tack så hemskt mycket för din fina komplimang! Jag har funderat på att lägga upp bilder men tänkte att eftersom att jag ska renovera och fixa till det lite här så kan jag vänta tills dess! Tror att det blir någon gång i oktober! :)

Knaslördag?

2011-08-15 @ 00:48:34

Igår var jag ute med Jenny på café opera och firade Nisse som äntligen fyllde år.. Kan säga att man mår som man förtjänar idag och att det inte alls var så skönt att jobba imorse.. Men håller med Lina på jobbet "kan man supa så kan man fan jobba" så är det bara.
Ligger i sängen nu och ska precis sova, tänkte bara lägga upp lite bilder innan!







Bakis maten kan jag säga!!

Tack för igår Jenny, du gjorde min kväll!!

Hemgång?

2011-08-13 @ 02:54:02

Godnatt, det är äntligen bedtime men kan ändå inte riktigt sova än...
Kom precis hem från Jordbro efter att ha lämnat av mina kära vänner Johanny och Nadia, eftersom att tråkmånsarna inte orkade vara ute i stan så länge till.. Blev dock ett snabbt stopp på mcdonalds i norra sköndal eftersom att småttingarna var hungriga. Stannade i jordbro i ungefär en halvtimma och spelade "wordfued" som det heter och drack lite te, men sedan vart man hemskickad eftersom de skulle sova. Vilka fina vänner man har?? haha..

Nu sitter jag här i sängen och funderar lite. Jag gjorde nämligen lösögonfransar nyligen och det är alldeles perfekta, men det sägs att det sliter som FAN på ögonfransarna så frågan är om jag efter Alanya ska sluta upp med dessa fransar eller om jag ska fortsätta?? Det är ju så jäkla skönt att inte behöva fixa fransarna på morgonen eller när man badat?..

Dagens

2011-08-12 @ 15:55:33

Tröja - Ginatricot, skor - converse

Jogging + frukost

2011-08-12 @ 13:58:12

Från min sida idag vill jag önska alla en godmorgon och bra eftermiddag eftersom att jag själv har haft en underbar morgon/eftermiddag. Vaknade runt halv 1 idag och bestämde mig för att gå ut och springa ett varv runt lillrudan och sedan tillbaka hem, och det känns alldeles underbart att jag äntligen har tagit mig i kragen och gått ut och sprungit.. Nu ska jag äta lite mannagrynsgröt med kanel eftersom att jag har hört att en tsk kanel ska öka förbräningen och sen har jag även hört att man inte ska äta innan man går ut och springer på morgonen utan efter. Har ingen aning om något av det här stämmer, men det är värt ett försök.
Ska även börja skära ner på det jag älskar mest i hela världen, nämligen kolhydrater.. Inte 100 % men ska försöka att unvika dem så mycket som det går.



En svettig Louise efter Löpning!

15 dagar kvar

2011-08-12 @ 01:27:00

Helloj alla fina männsikor där ute! Nu är det inte långt kvar tills jag drar till Alanya i två veckor! Det ska bli så grymt skönt att bara ligga på stranden och dricka goda drinkar och få massa färg, vilket man tydligen inte kan få här i Sverige.. Sen efter semestern ska jag äntligen dra igång med min träning igen.. Tänkte faktiskt börja ta mått varje månad och se om det blir några resultat eller om det bara är skit det jag gör.. Så ni kanske kommer få vara med på min utveckling på en bättre framtid??

Idag har jag bara jobbat och haft det roligt på jobbet. Och sen så träffade jag, vilket var väldigt otippat, några fina vänner som jag inte träffat på ett tag.. Så surrade med dem i ungefär en timma!

Min klädsel idag blev en klänning från h&m och inte så mycket mer. Älskar den men den är dock lite för varm för att ta med sig till alanya men perfekt för en höst dag i Sverige!


Afterwork

2011-08-10 @ 00:14:05

Idag är jag väldigt trött.. Vaknade klockan halv 6 imorse och hade jättesvårt att somna om. Inte kul att vakna så tidigt när man ska jobba på kvällen, men men nu är jag iaf hemma och ska precis börja kolla på grey's anatomy..
Jag är världens sämsta förlorare har jag kommit framtill.. Det är helt sjukt hur mycket jag hatar att förlora. Det är så sjukt att jag inte ens kan spela slut spelet om jag vet att jag kommer förlora. (Tänker att om jag istället går därifrån innan spelet är slut så har jag ju praktiskt taget inte förlorat, men vet dock att den teorin inte stämmer)..
Spelade galen panna igår och insåg att jag inte kunde spela med de vuxna eftersom att jag inte alls är allmänbildad. Jag må ha ett läshuvud men kan fan inget allmäntskit som är bra att kunna. Så här med förklarar jag mig som en idiot.

Aja, nu när jag har idiot förklarat mig ska jag sätta på fortsättningen på säsong 2 och bara njuta.
Hoppas ni har haft en bra dag!

Så det kan gå..

2011-08-07 @ 18:40:08

Först vill jag öppna med att säga, grattis Cecilia Karlsson på födelsedagen!! Hoppas du har en underbar dag under täcket och tänker på allt fint som hände igår!!

Därmed kan jag fortsätta med att säga att vi var först hemma hos Cissi igår och åt middag med alla fina vänner och massa vin. Senare blev det Olearys där vi träffade ännu fler fina kompisar som Victor, David, David och Maxi!! Redan då insåg nog de flesta att vi redan var fulla, förutom Johanny som inte tyckte hon hade fått i sig tillräckligt. Klockan kvart i tolv bestämde vi oss för att dra in till trädgården och fortsätta det otroliga krökandet vilket endast blev en halv öl och ett glas vatten för mig och Nadia.. Kan säga att jag insåg hur full jag var så att jag till och med gick och beställde en vatten vid baren. Varför blev jag inte utslängd??

Kan säga att från gårdagen finns det nog de äckligaste men samtidigt skönaste bilderna från hela 2011 samlat.. Shit var dräggiga bilder man kan hitta på sig själv. Tänkte faktiskt dela med mig några av dessa vackra bilder!








Johanna må tro att hon inte var full men icke sa nicke!!





-

2011-08-04 @ 13:54:36
Lyckades hinna med nån timmes solning idag eftersom att min kära syster ringde mig klockan 9 imorse och frågade om jag skulle till gropen och sola med henne.. Och ja.. Jag kan ju inte säga nej till lite solning inte...

Har precis vart uppe i haninge centrum och införskaffat mig ett par nya jobbar byxor(eftersom att mina hade världens största hål i röven/under röven..) och ett par nya skor som inte är vita..

Gårdagens blev en  svart tröja från hm och ett bar höga shorts från bikbok..


Dags att åka att jobba och tjäna lite pengar..

Gålö och nu jobb

2011-08-03 @ 15:59:00

Min kära fruga ringde mig imorse och berätta att vi skulle åka till gålö och bada. Självklart vara nyvakna Louise med på idén och hoppade snabbt upp från sängen och började genast fixa melon och massa gott som skulle med.. Kan säga att jag är riktigt nöjd över att jag äntligen har fått komma ut lite i solen och bada och mysa med min fina vän. Behövde det verkligen. Hann få lite fina bilder från klipporna men dock inga när vi badade..




Men nu ska jag åka och jobba så kan inte direkt åka i bikini.. Så idag blev det en tröja från h&m och shorts från Bikbok!!

Gålö och sedan ikea!

2011-08-02 @ 15:39:43

Igår så drog jag och mamma och badade på gålö, mitt favoritställe om jag får bestämma! Dock hade jag bara sovit i 1 1/2 timma men det gick bra ändå.. Sen drog jag och träffade Johanny och Joakim, vi hade en liten sightseeing trip i södertälje innan vi hitta rätt , men det var ganska fint ändå.
När vi äntligen kom fram till Ikea blev det goda köttbullar med chokladmouse till efterrätt.. Riktigt gott om jag får säga det själv.


Haha, när vi väl kom till gålö började det självklart att regna!! Men det var lika skönt att bada förde. Nu ska jag åka och jobba på mitt fina jobb!! Det ska bli riktigt rooligt!


Ganska kallt på gålö, men i vattnet var det iaf 20 grader !!


Gott med lite chokladmouse!!

Hej då finaste Carl

2011-08-01 @ 16:08:05

Igår så hade vi en avskedsfest för Carl på jobbet som har bestämt sig att byta inriktning och lämna restaurang yrket.. Har några riktigt bra bilder från gårdagen men lägger upp dom lite senare för nu ska jag till IKEA och handla massa prylar till mitt nya rum!

En liten förhandsvisning på kvällen igår! Ganska spårad!

Dagens är en tröja från Thailand, linne - BikBok och jeans - Ginatricot!