Tisdag!

2011-05-31 @ 16:29:22

Yes, då var det andra dagen på den här veckan och den är alldeles strax över!! Sitter på jobbet och väntar på att mitt kvällspass ska börja, sedan är det bara att gå hem och lägga sig och invänta en ny dag.
Haha, idag hände en rolig sak på jobbet som aldrig har hänt när jag har jobbat, men morgon leveransen med allt vårt lunch bröd och pommes med mera levererades aldrig på morgon vilket innebar att allting tog slut runt halv 1, så vi vart tvungna att stänga lunchen lite tidigare idag än vad vi brukar göra!!

Jobbar typ nästan hela veckan eftersom att jag måste få ihop så många extra pass som möjligt men hellre tjäna pengar än att spendera dem!! Jaja, ska jobba kväll imorgon men antar att det blir lite träning innan, förhopnningsvis med Johanny men får se om hon vill!! :)

Shopping!!

2011-05-30 @ 21:15:25

Yes, nu har jag gjort det igen.. Shoppat massa kläder för min lön vilket man "små" ångrar när man kollar på kontoutdraget!! Kom hem från träningen alldeles nyss och tänkte att jag faktiskt kunde lägga upp bilderna på några av mina söta kläder jag köpte häromdagen.. Orkar inte lägga upp allt och tyvärr är inte skorna som jag har köpt med, men ni kanske kan få se dem någon annan gång!


I just love them!! :)

Aja, nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det movie time!!

Wild night!

2011-05-28 @ 13:07:00

Hejsan alla fina människor, idag kan jag säga att jag inte mår lika bra som jag gjorde igår vid den här tiden.. Kan bero på att drack lite mer igår och var med Johanny? Idag är det lördag och jag känner bara för att ligga hemma och ta det lugnt i mjukiskläder, men jag vet att det inte kommer bli så.. Eftersom att det är lördag, men vi får se. 

Igår var jag och firade Alex som fyller 20 på söndag och jag kan säga att det blev öl och massa fishbowl(om jag stavar rätt).. Haha, en bra kväll med mycket dans och bra vänner!!
På vägen hem från stan kan man säga att vi hade det riktigt kul, jag och Johanna.. Vi satt och kastade massa saker på folk som låg och sov och peta på dem.. Vilket var otroligt roligt!! HAHA ^^ Har till och med bildbevis.



Min outfit!!


Killen vi kasta papper på in action!!

-

2011-05-26 @ 17:16:19

Det blev en spontanare igår när jag drog till en studentskiva igår efter jobbet med Jimmy!! Fy fan vad kul jag hade, kan säga att det blev mycket dricka och roliga danser med Carl.. Det var dock inte lika kul att vakna bakis imorse.
Har vart i stan idag och kan säga att efter tre år på gymmet har jag äntligen köpt tränings/löparskor.. Fyfan vad sköna de var att springa i men man ser jävligt storfotad ut måste jag säga. Har även handlat ett par nya bruna skor från skopunkten..

Skulle vilja träna boxning idag men kan tyvärr inte eftersom att jag har sån otrolig träningsvärk i armarna. Kan inte ens sträcka ut dom, men jag försöker stretcha ut dem lite.. Aja, tänkte fota allt jag köpt men  får se om jag orkar det. Idag ska jag iaf bara ligga hemma och kolla på film och förhoppningsvis sova godare idag än igår..

Dagens!!

2011-05-25 @ 14:43:25

Äntligen har den fina lönen kommit och jag har fått shoppat loss lite på de saker jag velat ha ett tag nu... Köpte fem bh:ar, massa trosor och fina blusar, linnen och shorts!! Dessutom köpte jag en extern hårddisk som jag kan ha alla mina filmer på så de slipper ta så stor plats på datan.. Hade 20 gb med bara bilder.. Så kände att det var dags att bli av med lite!!

Nu sitter jag här och ska snart bege mig till jobbet men det blir inte förns en timma.. Tänkte lägga upp en dagens innan jag drar.

Ett av de nya linnena jag köpte, har verkligen behövt ett par vanliga linnen som man kan ha till ett par jeans!!

Färgat håret!!

2011-05-24 @ 19:47:19

Här har vi håret när det är nyfärgat.. Ganska mycket rödare än vad det är nu men ungefär så här ser det ut!! Hur ska jag göra? Färga det svart eller ha det så här?




Vad ska jag göra???

En vanlig tisdag!

2011-05-24 @ 19:27:17

Hej hej på er alla fina människor!! Jag kan säga att jag inte mår så jättebra idag och jag vet inte riktigt varför jag mår så här.. Har jätteont i huvudet och känner mig helt seg i kroppen. Dessutom har jag träningsvärk i ryggen och armarna!! Antar att man få klaga lite ibland på hur man mår så länge man inte hamnar i en ond cirkel..

Dagens frukost - Dagens klädsel!!



Dålig uppdatering...

2011-05-23 @ 23:17:12

Dålig uppdatering, jo jag vet.. Har haft rätt mycket för mig de senaste dagarna, dvs jobb men imorgon kommer jag lägga upp en bild på mitt nya förbättrade hår.. Haha, äntligen har jag fått ur den svarta färgen och jag kan säga att på två dagar har jag redan varit blond, rödhårig och brunett.. Så antar att mitt hår kommer falla av närsomhelst. Imorgon ska jag träffa min underbar vän Ellinor och sedan får vi se vad som händer. Ska även försöka hinna träna om det går..

Men nu är det sov time!! Sleep tight!

Barnvakt!!

2011-05-21 @ 16:17:04

Yes, idag är det lördag och jag är inte bakis.. Känner mig otroligt stolt måste jag säga.. Sen så slipper jag ha huvudvärk när jag ska träffa barnen idag.. Det är nämligen så att jag och Jalle ska vara barnvakt idag åt han små syskon så de inte hittar på några hyss!! Haha, men som jag förstår det så är det väl ändå vi som är de som gör hyss!! Busungar är vad vi är.

Igår var jag hemma hos min lilla Anna på tjejmiddag och firade hennes födelsedag och jag kan säga att jag sov i den absolut skönaste sängen idag.. Den var helt gudomlig.

Köpte även en liten träningstopp idag som är väldigt fin.. Den är helt underbar och kostade inte ens så mycket.. Blev bara 250 kr med min rabatt som jag hade på stadium så jag är överlycklig!
Ska ni göra något kul idag?? Kanske ska ni ut och festa eller hitta på något annat skoj?

Längtar!

2011-05-20 @ 10:00:18
Åh, det här sommaren kommer bli legendarisk för mig!! Har så himla mycket roligt planerat och det har hänt så mycket underbara saker!!

1. Jag har blivit fastanställd, så jag kan äntligen flytta hemifrån och skapa mitt eget!!
2. Midsommar ska firas i Dalarna, förhoppningsvis med alla mina fina vänner som brukar följa och kanske några nya ansikten..
3. Peace and love precis efter midsommar med min bästa vän Johanny!! Shit, vi dunder kul vi kommer ha..
4. Sedan blir det jobb som gäller hela juli och augusti, vilket betyder massa pengar!!
5. v.35 - v.36 blir det en utomlandsresa med min fina syster Marie och bästa barndomsvännerna Emelie och Ellinor!!

Kan ine sluta längta.. Har så himla mycket att se fram emot så den här sommaren kommer bara rinna iväg!!
Ska någon av er göra något kul?? '

Funderar på att sälja kläder här via bloggen men vet inte riktigt om jag orkar dra igång det.. Har så otroligt mycket kläder som jag vill bli av med men inte bara slänga.. Så, vad tycker ni ??

Dålig uppdatering...

2011-05-18 @ 22:41:00

Dålig uppdatering.. Jo, jag vet... Känner mig fan sämst, sist jag uppdaterade var fan i lördags men det beror på att jag har jobbat och haft mycket annat för mig, men just nu är jag tillgänglig. I lördags när jag skulle fira Andrea var det ganska lyckat för min del förutom på kvällen då alla flickor gick skilda vägar och jag hem!!
Fyfan asså, vilket kaos det blir när man är många som ska ut och inte alla åker in till stan samtidigt.. Me no like.

Men men.. Idag tror jag att jag träffade världens finaste butiksmänniska.. Köpte MASSA ringar från några månader sedan och två av den gick nyligen sönder så jag skulle byta dem. Och när jag stod där i butiken med alla mina kvitton så hittade jag inte rätt ring till kvittot, vilket innebar att jag ej skulle få byta ringen. Men som tur så insåg den snälla flickan att jag brukade köpa väldigt många ringar där så hon tog mina kvitton kluddra lite på dem och sa : Jag löser det här.. Ser att du brukar handla dina ringar här..
Så äntligen blir man bemött rätt när man är stammis!!

Tänkte lägga upp lite bilder från lördags kvällen, är typ bara på mig och min kära vän Nadia när vi är påväg in till stan, men dem är lika fina ändå!!

Lördag hela veckan!!

2011-05-14 @ 16:54:44

Sitter hemma hos syrran nu och pratar lite om vår utomlandsresa som vi ska göra i augusti/september. Det blir en sista minuten resa som varar i 10 dagar tror vi, det blir kanske grekland men vi är inte säkra eftersom att vi ska ta en sista minuten..

Idag har jag kollat på fourth kind och har även vart i centrum och shoppat av mig lite.. Kan inte vänta tills lönen kommer så brände mina sista dricks pengar, men vad gör det... Jag köpte två halsband, örhängen, två linnen som är as fina och en skinnjacka!! Känner mig otroligt nöjd, eftersom att jag ska fira min kära vän Andrea idag och vill vara extra fin!! Men laddar upp bilder på det senare..

Behöver dock hjälp, vet inte om jag ska dricka idag eller om jag ska fortsätta på min nyktra vecka?? Kan inte riktigt bestämma mig...

Kan även meddela dagens chock!! Min finaste vän Helena ringde mig imorse när jag låg och vred mig i sängen och jag kan säga att det var den bästa väckningen på länge!! Fan vad jag har saknat och pratat med henne!! Det som gör mig gladast är att hon faktiskt kommer hem om några veckor bara!! WOOOOP WOOOP, kan inte fatta det.

Jaja, nu ska jag fortsätta planera med mina frön och sedan ska jag hem och äta med mammsi!! Sedan blir det party med mina finaste vänner!!


I will miss you today!!

Stolt flicka!!

2011-05-13 @ 19:44:23

Känner mig så otroligt stolt eftersom att jag har gjort något som jag aldrig vågat förut..
Ni som läst min blogg tidigare i veckan vet att jag blev lite förbannad på veromoda eftersom att jag inte fick byta mina byxor till en mindre storlek.. Som tur så finns ju internet så jag fann konsumentverkets hemsida, vilket gjorde min dag.. Med hjälp av google så hittade jag konsumentköpslagen som stödjer konsumenter angående köp av olika saker.. Så idag när jag gick in i affären fick jag prata med chefen igen och jag kan säga att jag satte henne på plats. Nämnde konsumentköpslagen och redan då hade hon inget att säga om saken, det finns nämligen en punkt som stödjer ovetande kunder, dvs kunder som inte blivit informerade om fel på varan, vilket var uttöjning..

Så jag måste säga att jag känner mig otroligt stolt över mig själv plus att jag till och med gick och gymma!!


En otroligt stolt Louise !

Bästa träningspasset på länge!!

2011-05-10 @ 22:19:33

Åh, tror fan att jag hade det bästa träningspasset på länge idag!! Började träningen med ett crossfit pass med syrran som körde skiten ur mig och alla andra sköna människor.. Först körde vi ett varv med lite olika övningar som varade i cirka 1 minut och sedan blev det ut och löpa samt springa upp för alla trappor!! Och i den ordningen fortsatte hela passet.. Kan säga att löpningen var den som gjorde mig helt DÖD!!

Efter passet så körde jag och syrran bröst och axlar vilket var otroligt jobbigt men jävligt skönt!! Som Emelie lärde mig " the pain you feel today is the strenght you will feel tomorrow ".. Kan säga att det är en otroligt givande fras att använda sig utav när man tränar!!
Nu har jag fixat hem " Welcome to the jungle " så det bilr läggdags och lite mys i sängen med tv och massa kuddar.. Måste vara pigg och glad imorgon så jag kan sola och bli brun nuu!!!


Älskar dig syster!!

Dagens

2011-05-09 @ 22:16:48

Sitter förtillfället och kollar på hockeyn och ska strax hoppa in i duschenm och sedan gå och lägga mig.. Kanske är det skönaste jag gör idag!! Idag har jag tränat både cirkelträning och rygg och just nu känner jag mig som en vanlig människa igen. Har inte kunnat träna sen i måndags förra veckan eftersom att jag blev dunder sjuk, så nu är Lollo backontrack! Imorgon blir det crossfit/cirkelträning? och axlar/bröst!! Kommer kännas ännu skönare imorgon antar jag.

Åkte hem till min sjuke vän Johanny idag eftersom hon ligger hemma sjuk, troligen eftersom att jag och Sara var där för några dagar sedan och smitta henne, men jag tog iaf med choklad medans hon bjöd på te och godis!
Tänkte lägga upp en dagens där ni även kan se mina byxor som jag köpte, som tyvärr blev några storlekar för stora(Ska kolla om man kan hitta något på ARN = Allmänna reklamationsnämnden)..




Två bilder från i lördags på 20 års firande!!

ARG!!

2011-05-09 @ 16:31:57

Fan vad förbannad jag är på veromoda!! Usch, köpte två par byxor där som var i S/M stolek i lördags och då satt dom som en smäck men nu två dagar senare så hänger dom i rumpan och i midjan så åker byxorna ner!!
Tänkte gå dit och förklara det för dom och berätta att jag ville byta byxor eftersom att jag inte fick någon förvarning men icke sa nicke.. Det ingår inte i reklamations bla bla bla.. Så nu är jag väldigt förbannad eftersom att jag måste åka till en skräddare och få dem insydda..
Det jag inte förstår är hur ska jag man kunna köpa en mindre storlek när man inte får på sig dom.. Den större storleken var ett problem att få på sig, så hur ska det fungera med XS/S??


Aja, ska snart åka och träna, sitter och äter förtillfället! Var bara tvungen att hata veromoda en snabbis!!

DAGENS

2011-05-06 @ 17:00:44

Kom precis hem från jobbet och har städat lite i rummet och lagt fram kyckling inför middagen ikväll.. Idag ska jag träffa min fina vän Johanna och mysa och kolla på fílm så tyvärr kommer ni inte få någon galen uppdatering om hur kvällen slutade utan vi ska faktiskt bara sitta hemma ikväll, och förhoppningsvis ska Sara vara med!
Tänkte kolla på Sex and the city 2 nu medans jag väntar på Johanna och bara börja mysa ner mig i sängen!!

Dagens outfit blev Ginatricot som vanligt!! Man måste bara älska, fina och billiga kläder, det tråkiga är att alla har dom!! Men men!!

LoJo??

2011-05-04 @ 20:12:49

Alltså vad händer? Har inte träffat min kära vän Johanna sen förra veckan.. Vad är det som händer? Tråkiga jag ligger hemma sjuk och hon drar på studentskiva!! Varför är inte jag där??
Fan vad jag vill gå på studentskiva och bara freaka ut!! Men men inte jag inte.. För jag ska ligga hemma sjuk!

Hittade grymt snygga klänningar och jackor som jag ska köpa när lönen kommer!! WOOOP WOOOP, men nu ska jag duscha av min äckliga svett och smutsiga hud så jag blir fin och fräsch inför imorgon!!

Imorgon kommer jag äntligen kunna träna eftersom att jag inte längre har ont i halsen!!

Still sick!!

2011-05-04 @ 15:21:16

Usch, ligger fortfarande hemma och är sjuk.. Dock så jobbar jag men det är för att jag inte är så sjuk att jag måste sjukanmäla mig. Men fan vad ont det gör att svälja och näsan bara rinner, vet inte vad jag ska ta mig till.. När jag hostar kommer det upp slem och när jag andas in hostar jag bara.. WHAT TO DO??

Jag vill sitta och kolla på film idag och bara mysa, är det någon som är på !! Hatar att vara själv när man är sjuk, man känner sig så ensam!!



JAG VILL TILLBAKA !!

Sjuuuk!!

2011-05-03 @ 22:17:47

Nej, nu har jag fått nog.. Har varit sjuk en dag och känner att jag håller på att dö.. Har inte varit sjuk på jag vet inte hur länge, och då räknas iförsig inte fyllesjuka in, men iaf.. Och just nu har jag feber, förkyld och ont i halsen.. Dessutom håller jag på att skicka ut massa virus på facebook. Räcker det inte med mina basiller?
Är det någon annan som har blivit sjuk?? I så fall tycker jag jävligt synd om er, för jag förstår hur ni känner er!

Ska gå och lägga mig nu och försöka få en skön sömn inatt iaf.. Men vi får se hur det går!!


En gammal bild på mig och mina vänner, cirka 2 år (jättegammal?)

Godmorgon!

2011-05-03 @ 08:39:29

Godmorgon då!! Kan säga att det här har vart den värsta natten någonsin.. Har blivit mega förkyld och ont i halsen vilket har gjort att jag har legat vaken och hostat hela natten.. Har inte kunnat svälja något eftersom att det gör så ont och på den fina kakan har jag inte heller kunnat andas... As roligt!! Men men, nu är det bara att ta nya tag!

Tyvärr så kommer jag inte kunna träna idag eftersom att jag börjar bli sjuk men jag hoppas att jag har blivit frisk tills på torsdag!!

-

2011-05-02 @ 16:16:14

Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

Hur kommer det sig att dom som känner en bäst oftast är dem som sårar en hårdast??
Känner mig bara tom just nu..
Inget hat utan mest besvikelse

Missförstånd

2011-05-02 @ 15:29:48

Nu måste jag bara ventilera mig lite... Jag är så jävla trött på att killar alltid tror att man är kär i dem bara för att man vill umgås med dem.. Vad hände med vänskap?? Fattar ingenting..
Hänt mig så jävla många gånger den senaste tiden att man nästan är tvungen att förklara för killen att man aldrig kommer börja gilla dem på det sättet och att man inte klickar med dom på det sättet.. Fan killar, det är 2011, och jag kan lova er att tjejer kan ligga med er killar utan att bli förälskade i er.. Så bra är ni inte!!

Jaa, då så. Det är något som jag har tänkt på den senaste tiden, någon som har något att tillägga??
Kan även säga att jag har haft en fantastisk helg med min syster som bröjade mer brunch på lördagen och avslutades med mycket dans och tokfylla!!


Det var väl här det började gå utför för mig!!