JAG HATAR DIG, JOAKIM HINDERSON

2011-01-31 @ 23:40:54

Joda, nu har det hänt igen.. Nu spelade han fult och elakt på monopol så att jag förlorade, inte okej. Jag är världens dåligaste förlorare och låt mig säga att han inte gör mig till den bättre. FAN, vad jag hatar att spela mot honom.. Varför kan vi aldrig spela som ett team?? Jag erbjöd ju fan honom sex? Betyder inte det något för honom?? 

För er som inte har spelat monopol så finns det två gator som är mer värt än någon annan gata.. Nämligen strandvägen och djurgården. Har någon byggt hotell på dessa(vilket Maria gjorde) kostar det 15 milj... tror ni inte ålhuvudet sålde ett av dessa kort till Maria för 22 milj. så att hon kunde bygga dessa jävla hotell!! Fyfan vad sur jag blir, jag tror inte ni förstår.. 22 jävla milj. istället för sex?? Vem är så dum? 
 
Men jag älskar dig ändå min "gosbubbla" för du är mitt allt!

Utmanad

2011-01-30 @ 16:34:41

Nu är det så att jag har blivit utmanad av min käre vän www.pauiie.blogg.se

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Jag var tio år och gick i klockarbergsskolan! Jag antar att jag busade med mina kompisar och hade ett antal blåmärken på benen.. Blev även kallad för "mjölklollo" eftersom att jag alltid spillde mjölk på bordet, och då menar jag verkligen varje gång. Förmodlingen hängde jag med min bästa vän Amr eller Musu!

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Firade jag Magnus som även fyller år idag! Nu är han ett år närmre 30 så snart är han en gammal gubbe! Var tillsammans med Jalle fortfarande så till skillnad från Pauiie så är det bara första gången gillt ;)

3) FEM SNACKS DU GILLAR 
CHOKLAD!!, Lantchips - orginal/gräddfil, Kakor, kokosbollar(ica maxi/lindbergs?), bär!

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Journey - Don't stop believin'
Sara Bareilles - Lovesong
The script - Breakeven
Shontelle - Impossible
Chris Brown - Yeah 3x

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR:
Resa jordenrunt med familjen minst 10 gånger, shoppa tills jag inte längre kunde hitta något nytt, köpa massa snygga bilar, lägga ner minst 100 000 bara på mitt hår och flickprodukter och köpa en egen studio som jag kunde spela in massa låtar i..  Jaa, det är precis så här jag skulle leva mitt liv, men pengarna skulle ta slut rätt snabbt!

6) FEM DÅLIGA VANOR
Jag vet inte om det är en dålig vana, men jag har världens prutthumor vilket inte gör mina samtalsämnen riktigt intressanta, jag kan supa som en riktig man, shoppingen gör mig inte alltid till världens bästa människa och jag älskar sööötsaker... Och då menar jag verkligen allt, ibland händer det att jag blandar grädde med oboy och bara sitter och äter för att jag måste få i mig något sött.. Inte okej?!

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Träna, umgås med mina kära vänner&familj, spela sällskapsspel, shoppa och ÄTA!!!

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Jag har köpt det någon gång men vet inte varför - Benvärmare, håller med Pauiie om prasselbrallor, tajta jeans med en allt för tajt tröja så fläsket hänger ut, skinnbyxor, leopardbyxor!

9) FEM FAVORITLEKSAKER/FAVORITPRYLAR:
Jag tror de flesta tjejerna håller med mig om något som vi har i byrån men aldrig riktigt tar fram när pojkarna är där, nämligen vi***torn. Min kamera, datorn, min bil och mobilen såklart!!

10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR LISTAN (hehe):

Cecilia, Johanna, Nadia, Jalle, Sparris!!

GALET

2011-01-29 @ 16:46:00
TRE ORD: GALEN KVÄLL IGÅR... Haha, fan vilken störd kväll det var igår, citerar Andrea "Ni vet den där känslan av att man bara känner "vad hände?!", och sen den där känslan att man inte direkt är jätte sugen på att gå till jobbet såhär efter vad hände-kvällen.." Har pratat med de flesta av tjejerna igår och jag kan säga att det är inte alls många som kommer ihåg vad som hände, men en sak är säker att vi hade jävligt kul..

Försök aldrig dansa med ett par 13 cm klackar när du är alldeles för full och ser dubbelt, det gör bara situationen värre! Tack tjejer för igår och jag vill gärna få bilderna från den kvällen så Pauiie och Melina det är bara att skicka!!

UTGÅNG

2011-01-28 @ 16:29:16

Idag är det äntligen fredag och det ska firas med utgång på ollan med mina nära och kära vänner!
Har planerat det här ett tag och inte för att verka töntiga och dra till ollan men vi har haft det så jävöa roligt där när vi väl har varit där.. Var man än går med mina vänner förvandlas träsk till paradis/tivolin!!

Fredagen börjar med att vi ska hem till min kära vän Andrea och börja förkröka.. Jag och Sara ska dela på en sjuttis som förr i tiden/ förra veckan och jag kan säga att vi ska bli pruttfulla idag. Har köpt en massa redbull som vi ska blanda ut spriten med. Jag känner mig som tretton igen!! Aja, nu ska jag äta lite så jag inte blir mega full och sen ska jag börja fundera på vad jag ska ha på mig! Jeans, ett snyggt linne och ett par snygga pumps? Vad sägs?

Älska oss!!

TRÄNING OCH MAT

2011-01-27 @ 21:26:33

Nu har jag precis tränat de två jobbigaste passen på gymmet i rad, nämligen crossfit och boxning. Men jag kan säga att jag inte alls var så jävla pigg under boxen.. Shit vad jag var hungrig eftersom att jag inte har ätit sen 12 idag, och då åt jag bara gröt. Efter passet tänkte jag åka till Maxi och handla men ångrade mig när jag fick höra att de hade god och nyttig mat på gymmet. Så det slutade med att jag köpte hem mat.. Dock fick jag dela med mig av min mat men det var lika bra eftersom att jag inte skulle kunna äta upp allt själv.
Så himla god mat, all kred till kocken!!

ENSAMT

2011-01-27 @ 00:07:38

Jahopp, nu ligger jag här ensam i sängen och har inget alls för mig.. Tråkigt nog så fungerar bara 1,2 och 4:an i mitt rum vilket jag förhoppningsvis snart ska fixa! Idag har jag som sagt inte gjort ett j*vla skit. Har typ legat i soffan och ätit och gödit mig själv. Men jag har även tränat crossfit och kört lite i gymmet!

När jag kom hem så hade min syster sin vän Sparris här, vilket gjorde min dag lite roligare! Vi spelade först ett spel som heter M.I.G vilket inte var så himla passande för oss små tjejer eftersom att vi är ganska "dumma" :P
Så vi spelade istället ett spel som var för 8 plus. Cranium. Så jävla roligt spel, det kan jag djupt rekommendera!!

Aja, skjutsade precis hem Sparris så nu ska jag bara göda lite till!

DAGENS

2011-01-26 @ 15:02:39

Kofta - Cubus, Grå tröja - Gina Tricot, Byxor - Gina Tricot!





Idag har jag inte gjort så himla mycket mer än att bara städa rummet, så inga vuxen poäng till mig idag inte..
Ska åka och träna klockan halv 7 med syrran, så måste vila lite innan crossfiten börjar.. Men tycker jag har vart duktig eftersom att jag har rensat garderoben, så nu ska det slängas lite kläder! ;)

Så jävla trött

2011-01-25 @ 20:25:53

Nu är jag riktigt död, vill bara lägga mig i sängen och sova men kanske inte riktigt än, vem somnar klockan halv nio på en tisdag...? Har precis tränat afrodance med Johanna vilket var väldigt kul, som Johanna sa: Nu har vi ett dans nummer vi kan utöva nu på fredag! Kan inte sluta längta till det heller.. Haha, det här året är så himla bra, jag bara längtar till allt kul som ska hända!!

Snart ska jag sova och det längtar jag jättemycket till!! :)

Vuxenpoäng!!

2011-01-25 @ 16:10:12

Äntligen har jag tagit tummen ur röven och gått ut och lämnat ut lite CVn till olika butiker i farsta.. Förhoppningsvis är det någon som hör av sig. JAG VILL VERKLIGEN HA ETT JOBB!! Lämnade ut cirka 10 CVn så jag hoppas att någon nappar på det. Min kille har ju varit så duktig att han faktiskt var på en arbetsintervju.. *duktiga du...

Nu sitter jag hemma och ska leta lite jobb via datorn, nu ska jag ligga på som fan.. Vet fan inte heller om jag vill utbilda mig till personligtränare?? Så fan, varför ska det finnas så jävla mycket att välja på!..

Klockan är strax efter fyra och jag ska inte träna förens klockan halv 7, vad ska jag göra nu då?? Något roligt förslag på vad man kan göra??

Juste, tråkigt nog så hoppade vår käre vän Josefin av till vemdalen så nu har vi en plats kvar, är det någon som känner sig sugen så är det bara att höra av sig! ;)

Träning!

2011-01-24 @ 13:30:48

Fan vad skönt det är att sova. Jag älskart!! Vaknade runt 1 idag och har inte gjort något speciellt än förutom att äta frukost.. Idag ska jag träffa min kära vän Johanna och träna! Ska bli riktigt kul eftersom att hon är en riktig fighter!! Jag får se vilken tid jag ska träffa henne men tror att det är runt halv fyra om hon inte har glömt bort! Oavsett så ska jag träna klockan kvart över fem också, då blir det crossfit!!

Fyfan vad jag skämdes igår, råkade lägga upp en  bild på min kära vän Caroline som inte var meningen. Det fanns en bild på mig med mina andra två vänner som jag la upp både på bloggen och på facebook, vilket senare visade sig vara en bild på oss samt Caroline i bakgrunden där en väldigt fin del på henne visades! Men som tur så var hon väldigt uppmärksam så jag han radera den ganska snabbt!!



Nu blir det mycket jobb och lite snack!!

Utgång med flickorna!

2011-01-23 @ 18:40:31

Har haft en helt otroligt bra helg, både med killen och med tjejerna! I fredags så jobbade jag lite och drog sedan hem med pojken och mös. I lördags gick det lite vildare till eftersom att min kära vän Caroline skulle firas eftersom att hon fyller 20 år på måndag!! Firandet började hemma hos henne klockan 8 då alla vänner samlades och drack goda drinkar och pratade ganska mycket.. Runt 11 tiden drog vi vidare till Strand vid hornstull där festen fortsatte till halv tre vilket var väldigt roligt. Lägger upp lite bilder eftersom att en bild beskriver mer än 1000 ord!





Tack för igår mina fina flickor! Jag hade jätteroligt!! :D

VILL HA NUUU!!

2011-01-20 @ 21:55:26

Hitta allt på H&M och vill så färna ha allting!! Vill ha det till i sommar, måste bara skaffa pengar först! :)

Dagens, crossfit och boxning!!

2011-01-20 @ 21:25:35

Svart kofta - Ginatricot, Svart tröja - Ginatricot, Leggins - H&M, Halsband - Ur&Penn.


Idag har jag haft en rolig dag. Man kan säga att jag levt dagen till max idag igen eftersom att jag har hunnit med så otroligt mycket. Vaknade klockan 10 och började dagen med att rensa avloppet i toaletten, och sedan stor städa den.. Kan säga att det inte alls var trevligt. Sedan började jag att tvätta den första tvätten och sedan den andra tvätten.. Emellan tvättarna lagade jag gröt till mig och pojken så att vi skulle få en yttligare bra start på dagen.
Efter alla fina hemma sysslor så drog jag upp till centrum för att prata med banken om min pension men det gick inte så bra eftersom att de låg efter i schemat så det blev framflyttat, men det gjorde inte mig någonting eftersom att jag istället fick umgås med min kära Johanna och pojken. Vi gick bland annat till sytemet och hittade otroligt fina kläder på H&M som jag bara måste ha.. (Lägger upp blider sen).

Nyss kom jag precis hem från träning som var otroligt kul!! Körde först ett crossfit pass med Gustav vilket var otrolígt jobbigt. Skönt att du är tillbaka, vi har saknat dig!!
Efter det blev det lite boxning vilket var ännu jobbigare eftersom att jag redan var tillräckligt slut! Men men vad ska man göra om man älskar att träna? Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sovtime. Ska nämligen upp och träna med Johanna imorgon! Då ska hon få känna på riktig träning! ;)

Promenad och Crossfit!!

2011-01-19 @ 23:22:12

Nu sitter jag här i soffan och ska snart gå och borsta tänderna och sedan kolla på one tree hill med min man(om jag nu lyckas få med honom in i sängen, kanske måste köra lite fula nakentrick)??
Idag har det varit en riktigt lyckad dag om jag ska vara ärlig, först har jag gått på promenad med Johanna vilket var otroligt mysigt i det här fina vädret som var idag. Sedan gick vi hem och kollade färdigt på avsnitten av säsong 3 på one tree hill.. Riktigt bra, men fattar inte ritkigt att den kan sluta som den gjorde.

Idag tränade jag crossfit runt 6 tiden vilket var riktigt kul.. Ni som aldrig har prövat på det måste göra det någon gång, det är så otroligt givande och effektivt att det är helt sjukt. Man blir sjukt trött men ändå så jävla tävlingsinriktad, trots att det inte är någon tävling.. Fan ska köra ett pass imorgon och box pass med syrran vilket ska bli jävligt kul!

Imorgon har jag en hel städ-dag att se framemot. Först ska jag rensa avloppet här hemma för att mamma tycker att jag "hårar" för mycket. Sen ska jag tvätta så att vi har mindre tvätt att tvätta på söndag, sedan ska jag till banken och prata pension. Efter banken ska jag hem och laga mat och direkt efter det ska jag gymmet och köra mina riktigt roliga pass! Can't wait?! Haha, en riktigt rolig dag för mig imorgon..  

Fan önska att jag hade min kamera så jag kunde ta lite roliga bilder, kanske hämtar den på lördag då jag ska fira min kompis Caroline som fyller 20 år(eller hon fyller på måndag men man måste ju fira henne med alkohol)..

Favorit dag!!

2011-01-19 @ 01:08:31

Det känns verkligen som jag har levt den här dagen till max!! Började med att vakna klockan 11 med  min man hemma hos honom i östnora, vilket är mitt ute i skogen. Sen så åt vi lite frukost, men tyvärr så missade vi våran mysiga dag då vi skulle bubbla i bubbelbadkaret, massera varandra och äta massa tårta. Men men.. Efter frukosten begav jag mig hemmåt och tråkigt nog är det en bit som man måste gå för att hinna med till bussen men som tur var har jag världens bästa pojkvän som följde med mig dit! Älskar dig och det vet du.
När jag kom hem böt jag om eftersom att jag var tvungen att sticka och gymma. Idag körde jag lite bröst vilket var otroligt jobbigt men väldigt effektivt pass.. Imorgon blir det lite axlar och ett crossfit pass! Wihoo..
Efter passet åkte jag hem till min underbara Johanna och åt en fantastisk a la carte middag för två! Haha, men jag tror det var typ för 10 personer för det var så otroligt mycket mat som jag slängde men men.. What to do, what to do?? 

Efter maten drog vi till videoteam och hyrde lite chick flicks som vi bara vara TVUNGNA att se. Den första filmen var " the last song " med Miley sirus eller vad hon nu heter.. Haha, kan säga att vi störde oss på henne ganska mycket men filmen blev godkänd ändå. Sen blev " the reader " tror jag.. Orkar inte lyfta på mitt arsle för att gå och kolla. Ligger så otroligt skönt i sängen! Men tänkte bara tacka lilla Johanna för en otroligt flickig kväll och tack för att du finns!


Nu blir det one tree hill - kom den som en suprise eller?? haha ^^ sov gott nu alla troll som inte gått och lagt er än..

Arbetförmedlingen!

2011-01-17 @ 14:41:00

Jahopp, idag har man varit på arbetförmedlingen på basinformation för ungdomar.. Så jävla onödigt på ett sätt eftersom att jag redan har ett jobb eller fler. Men det är skönt att visa att man ändå är aktiv på att hitta ett heltidsjobb.. Funderar fan på att bli personligtränare, men jag vet inte.. Måste plugga till det eller utbilda mig!
I veckan ska jag boka möte med min jobbcoach så jag kommer igång med vad jag vill jobba med. Har som sagt inte riktigt kommit på det men snart så!

Imorgon ska jag vara med underbara Johanna, hon slutar klockan tre så jag får se vad vindarna bär oss.. Men det blir säkert något mysigt!


Aja, nu ska jag fira min kära pojkvän som äntligen blivit 20 år!! Puss och kram!!

En otroligt slapp dag!

2011-01-16 @ 21:13:44

Fyfan vad bakis jag var idag när jag vaknade.. Det var inte ens okej. Ni vet känslan när man vaknar och känner sig så jävla torr i munnen så att drägglet har stelnat på sidan av kinden och att man inte har något att svälja. Så kände jag imorse så jag sprang in på toaletten som det var det sista vattnet jag någonsin skulle dricka! Det var så otroligt gott så det går inte ens att beskriva... Hade en riktigt rolig kväll igår, min kära vän Nadia fyllde ju år igår och det fanns inget annat att göra förutom att fira den lilla sockerpullan!! Hade en otroligt nostalgisk kväll med flickorna och lite nytt folk.. En super rolig överraskning var att träffa min vän Sandra som jag inte har träffat på nästan två år. Fan vad glad jag är att du kom och att vi fick prata och skratta igenom allt! Har verkligen saknat dig gumman! Måste hänga mer??
Märkte runt 1-2 att jag bröjade bli lite full så jag slutade dricka och började äta precis som alla andra på festen. Det var 20 pers, fanns 60 korvar.. Det vill säga att alla skulle få 3 korvar var men så blev det inte.. Korven räckte inte ens till alla, jag fick bara än så det måste varit någon som ätit minst 7 korvar... Inte okej!? Men det blev goda choklad flingor och massa knäckebröd med skinkor! Haha, riktigt lovely kan jag säga er!!

Jaja, idag har jag firat min man i förväg trots att han fyller år imorgon, men det var inte så många som kunde imorgon så det blev idag istället. Riktigt mysigt! Träffa hela familjen och mysa med killen trots att jag blev illa tvungen att städa! :P
Efter fikat åkte jag hem för att ta upp städningen här hemma.. Kände att det var dags att få lite ordning på rummet så slipper alla dessa dammråttor som kryper fram under sängen. Jaja, nu ska jag göra lite äppelpaj eftersom att jag är så jävla fet! Så önska mig lycka till så får ni bilder någon annan dag.. Väntar bara på att folk ska lägga upp dem på fb!!..

Tack för igår mina underbara vänner! Det får bli snart igen tycker jag! Jag är med på allt! ;)

Dagens och utgång!!

2011-01-15 @ 20:30:59

Grattis min kära systeryster/bästa kompis NADIA!!! Äntligen 21 år och du kan göra att olagligt! Eller nej, kanske inte.. men du kan gå in på strippklubb iaf!!
Idag ska vi fira min kära Nadia och det ska bli så jävla kul! Har redan hunnit dricka lite eftersom att jag precis kom från ett bröllop där min kära släkting skulle gifta sig. Ritkigt msyigt och enkelt bröllop, tyvärr kunde jag inte fota någonting eftersom att min kamera fortfarande ligger hos Malin. Ätit riktigt god mat och nu blir det massa gott vin till fortsättningen av kvällen! Köpt en tre liters box på systemet så jag hoppas att det räcker!

Tänkte lägga in en liten fagens på min lilla outfit som jag har på mig idag..
Linne - syster Maries, Leggins - syster Maries men tror det kommer från Gina!! Antar att jag får tacka henne idag!

 

Bilder!

2011-01-12 @ 23:15:03

Hittade massa roliga bilder på mobilen! Tänkte lägga upp några! :)
 

En liten smygtitt på vad jag har ;)

Träning och fika?!

2011-01-12 @ 19:27:15

Kan inte fatta det, igår jobbade jag fram till klockan 9 och sen drog jag hem.. Efter det drog jag på massa one tree hill avsnitt som vanligt och tänkte lägga mig väldigt tidigt. Men eftersom att jag är besatt så har jag otroligt svårt att stänga av skivan när jag väl måste! Så efter att jag kollade på klockan så hade den redan blivit kvart över 1 vilket fick mig att inse att jag var tvungen att sova!
Tänkte hinna med ett träningspass med Anton idag klockan halv tolv men tyvärr så vaknade jag inte förns klockan två vilket är helt otroligt.. Vafan jag sov 13 timmar nästan, det är ju helt sjukt?? Jag vaknade inte en enda gång efter att jag somnade så jag vet inte hur jag kunde vara så trött....

Men men, runt klockan 5 igen tog jag tag i mitt liv och började träna. 1 timma efter tog jag en dusch och nu sitter jag och väntar på jalles pappa eftersom att vi ska åka till hans farmor och fira hennes födelsedag idag! Det blir en massa gooood tårta nu som jag inte kan sluta tänka på! Jaja, hoppas jag får tillbaka min kamera snart så jag kan börja lägga upp några dagens snart igen!

Vuxenpoäng till mig!

2011-01-10 @ 21:07:18

Idag har jag samlat på mig ett antal vuxenpoäng, eftersom att jag vaknade upp imorse och drog till arbetsförmedligen för att jag känner att jag måste ta tag det här med jobbet.. Man kan inte hela tiden bara jobba extra utan någon gång måste man få ett heltidsjobb också, trots att jag tycker det är himla skönt att bara ligga hemma ibland och samla på mig barnpoäng! Nu är jag iaf inskriven på arbetsförmedligen så nu kan jag inte göra så mycket mer än att vänta tills nästa måndag då jag ska dit på möte!
Efter mitt första vuxenpoäng ställe drog jag till swedbank för att avsluta min fond och bli nyckelkund hos dem. Så nu ska jag även börja pensionspara! Woho, måste ju leva bra när man blir gammal och inte har något jobb. Jag har även åkt och tränat trots att jag har sån otrolig träningsvärk. Men det får jag inte så jättemycket poäng för.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det one tree hill som gäller! :) Kan inte sluta titta på det, helt besatt..

Trött!!

2011-01-10 @ 01:26:17

Det blir inget långt inlägg idag eftersom att klockan redan är halv två så jag måste sova eftersom att jag ska till arbetsförmedlingen imorgon och skriva in mig där.. Så..
Idag så vaknade jag klockan 4 och var dunder trött men det hindrade mig inte från att åka till gymmet och träna ett av de jobbigaste crossfit passen någonsin! Så jävla skönt när man känner att man gör någon nytta!
Efter träningen så drog jag hem till Maxi med Nadia, Jalle, Sara och Andy vilket var väldigt mysigt, men vi kollade på världens flickigaste film så killarna kanske inte var allt för nöjda med valet, men kan säga att den var lite för flickig för mig med.. Nästan lite jobbig faktiskt.. Nu har jag legat i sängen med Nadia och kollat på one tree hill när killen legat och sovit men det kommer han inte få göra länge till.

Nu ska det in och busas lite! :)

VÄRLDENS TRÄNINGSVÄRK!

2011-01-08 @ 14:50:58

Jag har världens träningsvärk i tuttarna, eller i bröst muskulaturen som mamma säger! Haha ^^ Kan inte ens ta upp mina armar, det gör sjukt ont! Tänkte bara tacka för igår alla som var med mig, hade riktigt trevligt och gick inte och la mig förns 6-7 någon gång.. Så kan säga att jag inte alls är lika pigg idag som jag var igår! Vaknade nyss så ska inte säga att jag inte sovit ut men endå..

Jag har så många serier som jag älskar nu förtiden, en till ny som jag älskar är no ordinary family, den är super bra. Funderar på att dra och träna så jag inte blir hyberfet efter gårdagen men först måste jag äta frukost.. Vet någon något kul som händer ikväll?? Jag är på på allt kul som kan hända.. Eller kanske inte allt, men nästan! :D

Kan inte sluta skratta!

2011-01-07 @ 15:00:28

Haha^^ När folk börjar radera eller ta bort en från ens vänner lista på facebook kan nästan jämföras med att blocka någon på msn när man var 12... Ibland undrar jag hur gammal du är?? 11, nej du är inte ens så gammal... Men men, du är inte ens värd att lägga ner energi på så..

Idag har jag tränat och är precis ny duschad och fixad, nu ska jag bara vänta tills klockan blir 15:21 så jag kan ta bussen till jobbet och få lite pengar! :) Kom på att jag har sjukt många bilder som jag inte har lagt in från mobilen så jag tänkte göra det! :)

Jag har inget liv...

2011-01-05 @ 20:41:22

Jag har inget liv, mitt i när jag och min bästa vän Sara sitter och drick massa gott vin, försvinner hon i ett ryck och säger att hon måste gå på toa.. Eftersom att jag inte har något roligare för mig så satte jag mig och blogga om det, så hon får läsa det sen!

Jag har jättetrevligt gumman! Vinet är alldeles underbart!!

Det är första gången som jag gick på systemet och tro det eller ej, jag fick inte visa mitt leg.. Väldigt tråkigt!!

Nu är hon färdig, jag undrar vad som tog henne sån tid! Aja, dags att fortsätta prata sex, pojkar i otroligt hög ljudnivå som ingen annan låter oss prata i!

One tree hill!

2011-01-04 @ 21:27:14

Jag är så jävla glad att jag har köpt 1-4 säsongerna av one tree hill så inatt ska jag ha ett maraton!
Jag kan inte förstå hur jag kan vara så otroligt besatt av detta program men det är sjukt bra, likaså är carlifonication! Varför känner man allt detta hat, all den kärleken som visas på programen och varför blir man alltid lika glad när något går bra för någon i serien! Haha, jag vet.. Jag är ganska nördig, men jag gillart.


Kan man bli mycket snyggare?? Nej..

Min dag!

2011-01-04 @ 00:48:41


Idag har jag köpt grymt fina tröjor på mellandagsrean, två alldagliga tröjor som passar perfekt till vardagen.. Är så himla shopping sugen men jag känner att jag inte riktigt har pengar till att shoppa just nu.. Har dessutom hemma i stockholm ett present kort på cubus med 500, ett på gina för 400 och dessutom en shoppingrunda med 1000 kr, att hämta ut hos syrran, så jag funderar på att göra det nu när jag kommer hem! Älskar verkligen att köpa kläder, det är typ det bästa som finns, förutom att mysa med lilla killen.. Lägger in bilder på dem imorgon och hur mycket de kostade, ni kommer älska dem, eller det är vad jag tror..

Imorgon var det tänkt att jag skulle åka till min vän Kina och ha en spelkväll med mina kära vänner men den blev tyvärr fram flyttad till fredag så får hitta på något annat imorgon, kanske ut och går lite. Det jag verkligen ska göra är att träna.. Det är mitt nyårslöfte, få igång träningen igen och satsa på att träna runt 7 ggr i veckan, och då menar jag inte bara att styrketräna utan att gå på pass, ut och springa och köra lite med fria vikter.. Något jag verkligen ska försöka att göra är att springa, måste verkligen öva på min kondition, vill verkligen gå ner i vikt till sommaren och få en riktigt platt mage.. Så jag antar att det också är mitt löfte..

Prata med mina kära vänner över telefonen idag när alla satt hemma hos Andrea satt jag i telefonen i uppsala och pratade om resan med dem.. Jag är så supertaggad och det ska bli så grymt kul att äntligen komma iväg med mina kära vänner.. Fan vad jag önska att jag satt där med er idag men kunde tyvärr inte lämna uppsala. Fan vad jag saknar att parta med er men det är inte många dagar kvar till den 28 och då blir det partaj.. Fan ska ha en riktig kalasfylla där som bara jag kan ha.. Märkte att jag säger ganska konstiga saker på fyllan, jag kan få för mig saker och tro saker som inte alltid stämmer. Haha, det är inga elaka saker men ibland slår jag till med något riktigt fyndigt som att jag uppfann tågen eller något??
Jag antar att jag gör det för att krydda upp konversationen lite eller för att folk ska bli lite intresserade men men.. Det är inte så kul dagen efter när man inser att man bara ljugit! 

Ni kan inte förstå vad jag har köpt idag, det är helt sjuuuukt bra!! Jag har äntligen köpt säsongerna 1-4 av one tree hill och jag ska bara sätta mig hemma och beundra mina köp! Jag tror ingen kan förstå hur besatt jag är av one tree hill förutom Johanna som är lika besatt som jag (eller nu ljög jag kanske).. Jag har till och med tatuerat in ett citat som kommer från one tree hill på ryggen eftersom att jag tycker att de är så kloka på den serien! Haha, I love the drama!

Aja, nu ska jag sätta mig och kolla på min nya favorit serie vilket är "californication" vilket är mycket sex, drama och seeex... Haha^^ I love it! Så himla ocensurerat och sant.. Varför kan inte fler vara så öppna med sex, det är ganska intressant att kolla på och ni ska bara veta hur mycket man lär sig ;)

Otrolig vecka!!

2011-01-03 @ 00:50:24

Har haft så otroligt kul i vemdalen och nu är jag i uppsala med jalles moster och kille som nu heter Albut!! Nu ligger vi är och kollar på csi triologin vilket var riktigt mysigt.. Antar att det blir en sen kväll och en sen morgon. Äntligen sovmorgon, har gott upp 7-8 varje morgon för att åka skidor och imorgon kan jag bara ligga och sova hur länge somhelst!! Eller kanske inte jättelänge, men tills 12 iaf..
Prata med min far idag då han berätta att han hade haft en vild kväll igår när han var och kollade på "Lars Christers", haha.. Han hade fått gå upp på scenen med dem eftersom att hans kusin är trummisen.. Och därefter hade han sjungt "jag måste ringa carina" haha... Jag kan intyga att det säkert inte lätt snyggt, han har ju inte världens bästa sångröst om jag ska vara ärlig.. Appropå sångröst så ska jag äntligen få spela in nu i januari lite covers i riktig studio där allt kommer gå alldeles utmärkt! Kommer bli så otroligt spännande och intensivt eftersom att jag ska upp till dalarna och sjunga där i några dagar! Can't wait.. Pappa vill nämligen att jag ska spela in "jag fick låna en ängel" eftersom att jag sjöng den på farmors begravning, så den är spikad.. Resten vet jag inte, har ni några förslag på låtar som är grymma och sjunga?? I need to know?!

Åh, idag fick jag världens bästa julklapp av min pojkvän, fick nämligen ett par fina tights till träningen, AS SNYGGA, och en sån där cool vattenflaska som är så modern nu förtiden! Han är så himla gullig, vad skulle jag göra utan honom.. Ska man förtjäna en sån fin pojke eller?? Imorgon följer han även med mig och shoppar trots att jag vet att han hatar shopping och gå runt i massa affärer! Älskar dig darling..

Längtar lite hem till Stockholm eftersom att jag saknar mina kära vänner! Måste nämligen planera lite med dem om vår trip vi ska göra till vemdalen och fick även reda på att spelkvällar även har uppfunnits vilket är typ det roligaste jag vet.. Rapparkalja äger! Men men, får se om det blir imorgon som jag åker hem eller om det är på tisdag, får se imorgon vad vi bestämmer oss för?!  Aja, när jag kommer hem ska jag lägga upp lite fina bilder också! Har massa fina bilder från vemdalen!

GOTT NYTT ÅR!!

2011-01-01 @ 14:22:58

Gott nytt år på er alla mina vänner och ovänner! Har haft en fantastiskt bra jul och nyårsafton och snart ska vi bege oss hem.. Eller iaf imorgon! Idag orkade vi tyvärr inte åka skidor men vi har åkt hela veckan så det är ingen fara! Vi har haft otroligt kul och mysigt! Nu väntar jag bara på att åka hit med tjejerna och ha riktigt skoj, ska diskutera med min kära värd här vad vi bör tänka på och vad vi måste ta med oss!! Kan säga att det finns allt här! Hur sjukt fint som helst! Kan inte sluta längta trots att jag redan är här.. Men men, nu ska jag ut på en promenad och förbränna det jag fick i mig igår :D pusspuss